Magyarország kúl

Akad itt még valaki, aki nem dolgozta fel a Despacitót?

Most a Lengyeltóti Brass Band gondolta úgy, hogy a fúvószenekarával jó ötlet feldolgozni a nyár (pontosabban az év) slágerét, a Despacitót.

Lengyeltóti Brass Band Luis Fonsi és Daddy Yankee közösét, a Despacitót áthangszerelte fúvós hangszerekre. A kész szerzeményt pedig élőben is hallhatta a közönség, méghozzá a Kaposvári Vágtán.

A Despacito egyértelműen az év slágerének számít, jelenleg 3 és félmilliárd megtekintés fölött jár a videója Youtube-on. A dal gyakorlatilag minden létező rekordot megdöntött, amit csak meg lehetett: Youtube-on elcsaklizta Psy elől a nézettségi csúcstartó címet,  de 16 hétig az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistáját is vezette, ami eddig csak Mariah Carey-nek sikerült. A Despacitónak azonban máris van trónkövetelője Taylor Swift személyében, aki a Look What You Made Me Do című dalával elkezdte a rekordok döntögetését. 24 óra alatt például 43.2 millió megtekintést szedett össze, ez a szám a Despacito Justi Bieber-féle feldolgozásában is “csupán” 22 millió volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top