Magyarország kúl

Rappelő vidéki nyugdíjasok az internet új sztárjai

Főként mozgáskorlátozottak, demens idősek és fogyatékkal élők rappelnek azon a videoklipen, amely Zagyvaparti party címmel került fel a Youtube-ra. A

Főként mozgáskorlátozottak, demens idősek és fogyatékkal élők rappelnek azon a videoklipen, amely Zagyvaparti party címmel került fel a Youtube-ra. A produkcióban a videón szereplők otthonban töltött mindennapjait, betegségeit, az azzal járó nehézségeket mutatja be.

A kivitelezés a szoljon.hu cikke szerint “csillagos ötös: a rappelő nagyik és nagypapák kapucnival és napszemüveggel a fejükön, ontják a rímeket, amelyek különlegességét a szerzők könnyed humorral fűszerezett, néhol viszont fájóan őszinte életfilozófiája adja”.

– Azért, mert eggyel több a lábad, még nem vagyok több tenálad! – hangzik el a néhány perces klipben, amelyet egy nap alatt majdnem 6 ezren láttak a Youtube-on.

A hozzászólók között akadt, aki szerint még a szerződéssel bíró zenészeket is simán lekörözi a produkció, másvalaki pedig további költemények készítésére biztatta a  csapatot.

Videózz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top