Magyarország kúl

Dopeman Majka segítségét is kéri – frissítve!

Megható üzenetben kér segítséget halmozottan fogyatékkal élő gyerekeknek Dopeman: a címzettek között ott van Majka, Ganxsta Zolee és Emilio. A rapper a FENO nevű intézmény karácsonyi szószólója lett.

Bentlakásos otthont szeretne létrehozni a súlyos fogyatékkal élők gyerekek számára a FENO nevű budapesti, XV. kerületi intézmény. Ennek az intézménynek lett karácsonykor szószólója a rapper és közéleti személyiség, Dopeman, aki a MagyarországKúlnak adott interjújában beszélt húgáról, aki szintén az intézmény gondozottja.

Dopeman szándékairól is beszámoltunk, ám most Facebook-oldalán osztott meg egy üzenetet, amelyben ismert emberek segítségét kéri az alapítvány céljaihoz. Konkrétan három személyről van szó: Ganxsta Zolee-ról, akit a “magyar rap alapítójának” tart, Majkáról, akit “felfedezettjének” tart, valamint Emilióról, aki “Magyarország legjobb énekese”, a Nincsen arra szó című Dopeman-dal énekese. Velük szeretne egy saját dalt előadni és többmilliós nézettségű videoklipet elkészíteni.

Most náluk a labda, ami főleg azért érdekes, mert saját bevallása szerint az első kettővel nem súrlódásmentes a viszonya.

Mint kiderült, a megszólítottak közül Majka már biztosan nem lesz a produkció résztvevője: válaszüzenetében felemlegette Dopeman korábbi negatív véleményét róla, és bár a szándékkal egyetértett, elutasította a felkérést. Ez a viszály még nem ért véget, úgy tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top