Magyarország kúl

Énekesnőbe szerelmes Medveczky Ilona – a Story Gála szürreális oldala

A pohárszedő fiú vágyakozása, Fásy Ádám magányossága, smáririgység, szaxofonossal flörtőlő Magdi anyus és további celebek, akik nem tudták, hogy fotózzuk őket. Az év társasági eseménye - alulnézetből.

Farsang és Valentin-nap környékén, mindkettő szellemiségét (és még sokkal többet!) magába foglalva került megszervezésre idén is minden társasági esemény alfája és omegája, az egész évben messze a legnagyobb egy négyzetméterre jutó celebarányt produkáló

Story Gála!

Természetesen behatóan foglalkoztunk az egésszel: hoztuk a kötelező egészalakos celebportrékat, a comb-, mell- és egyébvillantásokat, a pletykákat (Andy Vajna más nővel jött!!!) és sok minden mást, tessék végigpörgetni, akkor is, ha nem olvasol bulvárt (hiszen nem olvasol, tudjuk jól, tévéd sincs, amikor pedig mégis, csak a Spektrum meg a Mezzo megy rajta), szociológiai kutatási alapanyagnak sem utolsó cucc.

Nem csak a kötelezőket fotóztuk azonban, hanem a nem kötelezőket is, sőt idén inkább ez utóbbira feküdtünk rá: Koroknyai Virág dekoltázsa és Lakatos Márk (tényleg fantasztikus) cipőtáskája egész biztosan szembejött már veled a neten, de az idegesen (mint megtudtuk, Berki Krisztiánnal) telefonáló Lagzi Lajcsi, az egyszerre barátnőjével és egy szaxofonossal flörtölő Fodor Zsóka, a magányos, vicces elkapott pillanatok és a pincérek arckifejezése, amivel a celebek pózolására reagálnak valószínűleg nem volt meg.

Hát most meglesz. Íme alternatív, ironikus, a rendezvény szürreális oldalát domborító képválogatásunk! Az iróniát természetesen szeretettel toljuk, gúnyolódni pedig eszünkben sincs, ha mégis úgy tűnne, akkor nyilván csak irigységről van szó: ha ránk úgy nézne bárki, ahogy Medveczky művésznő az énekesnőre az utolsó előtti képen, akár meg is halhatnánk!

Osztályrendszer

Fotók: Neményi Márton

A helyzetet mérsékelten élvező Borbély Alexandra

Médiavisszhang

Pezsi

Vonóskettes (képkocka a Twin Peaks következő évadából)

PIMP

Van baj

#élet

Kompozíció

Társas magány

Igazítás

A mulatósmenedzser magányossága

Társas magány II.

Szereti a kamera

Duckface

Társas magány III.

SZ.E.X.

23:42

“Magának fogalma sincs, és nem is lesz soha, hogy én mennyire tudnám szeretni.”

Szerelem

Az utolsó szelfi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top