Magyarország kúl

Pécsi horror Ganxsta Zoleeval

Egy amatőr csapat a fejébe vette, hogy Pécset teszi meg Magyarország horrorfővárosává. Már a második filmjüket készítik, ezúttal a Ganxsta Zolee és a Kartel is mögéjük állt.

Új horrorepizódot forgatnak azok a lelkes amatőr pécsi srácok, akik tavaly december elején mutatták be első, mobiltelefonnal forgatott egyórás rémtörténetüket, A Panelt, amely a Horror Stories of Pécs (Pécsi Horrortörténetek) című sorozatuk nyitórésze volt. Az új horror, A Baba, korábbi alkotásuktól eltérően egy misztikus, természetfeletti, ijesztő és kemény történet lesz – írja a PécsMa.

Két lánytestvérről szól, akik közül az egyik Asivadában, a legendás és hírhedt „öngyilkosok erdeje” melletti japán városban járva vesz egy babát testvérének, aki Pécsett maradt. A baba Pécsett életre kel, aminek nagyon nem lesz jó vége.

Fotó: facebook.com/Ganxsta-Zolee

Fotó: Facebook.com/Ganxsta-Zolee

A hazai hip-hop fenegyerekei, a Ganxsta Zolee és a Kartel beállt az epizód mögé. Lesz ugyanis egy kocsmai jelenet A Babában, amelyhez Németh József nagyon sokáig keresett olyan zenét, amely passzol a söröző és a jelenet hangulatához. Egyszer csak – ahogy Németh mesélte – a semmiből beugrott Zana „Döglégy” Zoltán és bandája, akiknek a rendező régóta rajongója. A Kartel tagjai bírják a horrorfilmeket, ezért segítettek szívesen a pécsieknek

A Baba március 23-ától lesz látható a Horror Stories of Pécs YouTube-oldalán, ahol természetesen A Panel is megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top