Magyarország kúl

Tévében vagy moziban is megnézhetjük az új magyar filmet, a Vad Balatont

Április 9-én debütál az art mozikban a színes, magyar természetfilm, amely a Balaton élővilágát mutatja be teljesen egyedi szemszögből.

Bár a Duna Televízióban is levetítik, mégis érdemes jegyet váltanunk a film 4K felbontású, szélesvásznú verziójára – írja a Hírbalaton.hu

„Három év, 150 forgatási nap, négy évszak a Balaton körül. A megszokott útvonalakról letérve forgattunk mocsárban, hegytetőn, víz mélyén, barlangban, hogy a Balatont és a környékét egy új szemszögből mutassuk be Nektek. Egy olyan utazásra hívunk Benneteket, ahol a geológia összeér a vadvilággal, a múlt a jelennel, és miközben egymást követik az évszakok, sok-sok millió év nyomai tárulnak a szemünk elé. A világ egyik legváltozatosabb tája, Magyarország egyik legszebb természeti kincse” – jelent meg a film közösségi oldalán.

A 65 perces film rendezője a Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs, aki már remekelt a Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként is. Alkotótársa Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer, a forgalmazó pedig a Pannonia Entertainment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top