Magyarország kúl

Magyar táncosokkal újít Michael Flatley – itthon is láthatjuk

Három helyszínen is látható lesz áprilisban Michael Flatley szuperprodukciója Dangerous Games címmel. Az ír tánccsapatba magyar táncosok is bekerültek.

MTI-fotó: Nyikos Péter

Michael Flatley néhány éve újrakoreografálta és -rendezte az eredeti Lord of the Dance produkciót. A váltott szereposztásban bemutatott előadásban három magyar táncos is szerepel: Krén Andrea, Krén András és Papp Zoltán, akik évek óta tagjai és szólótáncosai a társulatnak – írja az MTI.

Andreát Morrighan, a csábító nő, Andrást a Lord, a Tánc Ura, Zoltánt pedig Don Dorcha, a Sötét Nagyúr szerepében láthatja a magyar közönség. A produkciót most nálunk is bemutatják. Április 3-án Budapesten, 4-én Debrecenben, másnap pedig Veszprémben lépnek fel.

A színpadtól visszavonult Michael Flatley maga már nem szerepel az előadásban. A táncos több egyéni világrekordot is magáénak tudhat: ő a világ legjobban fizetett táncosa, az ő lábait biztosították eddig a legmagasabb összegre (40 millió dollárra), és az övé a „világ leggyorsabb lába”, amelyet szteppelés közben másodpercenként 35-ször képes a talajhoz érinteni.

Magyar táncosok: Krén Andrea és Papp Zoltán (MTI-fotó: Krizsán Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top