Magyarország kúl

Az Anima Sound System zenél a Vegan Food Festen

A szervezők izgalmas programokat ígérnek. A fesztiválon a Telma Lincoln, a G-Ras & Fyah Rebels és a The O’Neills is fellép.

Koncertekkel, workshopokkal, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel készülnek a Vegan Food Fest szervezői a május 10–13. között a WestEnd Millennium Tetőkerten rendezett fesztiválra.
 
„A veganizmus egy dinamikusan fejlődő, fiatalos és menő mozgalom. Ezt az üzenetet hordozza a rendezvény minden mozzanatában, és azok a fellépők is, akiket meghívtak május második hétvégéjére az V. Vegan Food Festre” – írja közleményében a Sziget Kulturális Menedzser Iroda. A fellépők között a nemrég vegetáriánus életmódra váltó Prieger Zsolt nevével fémjelzett Anima Sound System is ott lesz. Egyórás koncertjükön az idén húszéves zenekar régebbi és újabb számait is előadják majd.

Fotó: Sziget Kulturális Menedzser Iroda

Koncertek egyébként pénteken és szombaton lesznek: az Animán kívül Telma Lincoln, a G-Ras & Fyah Rebels és a The O’Neills is fellép majd.
 
Szombat délután vegán táplálkozás, fehérjemítosz és sporttáplálkozás témában tart kerekasztal-beszélgetést Váli Tamás (vegán testépítő), Varga Balázs (a Fehérjemítosz című könyv írója) és Tóth Viktor (multisport- és személyi edző). Vasárnap Lénárt Gittával, Szaluter Edittel és Steiner Kristóffal lesznek workshopok és előadások.

További információk itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top