Magyarország kúl

Több mint 1500 program az idei Művészetek Völgyén

A fesztiválon a magyar elődók mellett olyan nemzetközi sztárok is fellépnek majd, mint a DePhazz, az Asian Dub Foundation és a Triggerfinger.

Idén 28. Alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye fesztivált a Kapolcs-Taliándörögd-Vigántpetend háromszögben. A tíznapos fesztivál ideje alatt a Veszprém megyei kisközségek udvarai, templomai és közösségi terei megtelnek kultúrával: a szervezők több, mint 1500 programmal, köztük színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, táncbemutatókkal és persze remek koncertekkel várják a látogatókat július 20-29. között.

Fotó: Facebook

A magyar előadók mellett igazi nemzetközi sztárok is fellépnek majd: ott lesz például a DePhazz, az Asian Dub Foundation, a Triggerfinger és Rebecca Ferguson is.vMeg persze az Anna and the Barbies, a 30Y, a Quimby, a Hiperkarma, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a Péterfy Bori & Love Band, a Szabó Balázs Bandája, a Jónás Vera Experiment, a Csík Zenekar, a Margaret Island, a Bohemian Betyars, a Vad Fruttik, Hobo és a Random Trip is.
 
A részletes programot itt találjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top