Magyarország kúl

Robin Cook rákapott a gulyásra

A világhírű bestselleríró azt mondta, hogy kedvenc nemzeti ételünk a következő könyvében is szerepelni fog.

A napokban Budapesten járt Robin Cook, az orvosi krimik atyja, hogy személyesen népszerűsítse legújabb, Sarlatánok című könyvét. A világhírű bestselleríró nem először járt nálunk, de ahogy az az ATV Start interjújából is kiderül, csak most kóstolta meg a gulyáslevest.

Fotó: Saul Loeb / AFP

Cooknak nagyon ízlett a gulyás, mint mondta, már korábban meg kellett volna ízlelnie. Sőt, azt is megígérte, hogy a klasszikus magyar étel szerepelni fog a következő könyvében.

Az író hangsúlyozta: nagyon hálás a magyar olvasóknak, hiszen itt sokkal népszerűbbek a könyvei, mint más országokban. Persze, most megjelent könyvéről is szót ejtett: a regény arról szól, hogyan befolyásolja a közösségi média a kultúránkat és ezen belül az orvostudományt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése