Magyarország kúl

Minden tündért várnak Sopronba!

Június 9-én és 10-én rendezik meg Sopronban a Tündérfesztivált, amellyel kezdetét veszi a 61. Soproni Ünnepi Hetek programsorozata.

Szombaton a soproni Erzsébet-kertben a fesztivál visszatér a gyökereihez: a természet tiszteletéhez és a tündérvilág ősi hagyományaihoz – írja az MTI. Közel hatvanféle program lesz, amelyek a kert és a természet értékeire hívják fel a figyelmet, köztük ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, de valós és mesebeli madarakkal is megismerkedhetnek a látogatók.

Pataki András, a szervezőcég igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az idén kétnapossá bővült gyermekprogramot szombaton az eredeti helyszínen, az ország első közparkjában, az Erzsébet-kertben rendezik. Vasárnap a Soproni Múzeum, a Központi Bányászati Múzeum és az Erdészeti Múzeum közreműködésével a Fő téren lesznek programok, a Fertőrákosi Barlangszínházban pedig június 8. és 10. között összesen öt alkalommal játsszák az Experidance Cinderella című mesemusicaljét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top