Magyarország kúl

Már több mint egymillió forint jött össze a Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóra

Ha minden jól megy, szeptemberben Budapestre látogatnak az idén harmincéves brit kultsorozat szereplői.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Csengetett, Mylord? magyarországi rajongói gyűjtést indítottak az interneten, hogy a népszerű brit sorozat harmincadik születésnapja alkalmából közönségtalálkozót szervezhessenek kedvenc színészeikkel Budapesten.

Fotó: BBC

A közösségi finanszírozási kampány remekül alakul, eddig több mint egymillió forintot dobtak össze a fanok. „Nagyon jó azt látni, hogy nemcsak pénzzel támogatnak az emberek. Mindenhol vannak Csengetett, Mylord?-rajongók,  ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg. Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen ad szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé. A színészekkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, nagyon várják, és készülnek a találkozóra, úgy néz ki nem okozunk nekik csalódást” – mondta Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője.
 
Az érdeklődők július 18-ig szállhatnak be a gyűjtésbe: aki legalább ötezer forinttal támogatja a kezdeményezést, az részt vehet a szeptember 22-re tervezett találkozón. Érdemes beszállni, hiszen Susie Brann (Miss Poppy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James) és Perry Benson (Henry) is ígéretet tett arra, hogy eljön Budapestre.
 
Jeffrey Holland egy videóüzenetet is küldött a magyarországi rajongóknak:

A gyűjtéshez itt lehet csatlakozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top