Magyarország kúl

Az finom lesz! Összejött a pénz a Csengetett Mylord?-közönségtalálkozóra

A rajongók 7 millió forintot gyűjtöttek össze közösségi finanszírozásból, most már biztos, hogy szeptemberben Budapestre jönnek a brit sorozat sztárjai.

Összegyűlt a pénz a budapesti Csengetett Mylord?-közönségtalálkozóra, most már biztos, hogy szeptemberben Budapestre jönnek a brit kultsorozat színészei – tudatták közleményben a szervezők.

Fotó: Bryn Colton / Getty Images

Négy hét alatt hétmillió forintot dobtak össze a rajongók, így Susie Brann (Miss Poppy), Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat majd. „Hihetetlen látni, hogy mekkora ereje van ennek a közösségnek, és hogy ebben az országban tényleg mindenhol vannak rajongók. A szükséges összeg duplája gyűlt össze, ráadásul nagyon sok egyéb segítséget is kaptunk” – kommentálta a jó hírt Szijj András, a rendezvény egyik főszervezője.
 
A rég várt közönségtalálkozót szeptember 22-én tartják. Sajnos, a helyszínen nem lehet jegyet venni, így csak azok vehetnek részt a rendezvényen, akik legalább ötezer forinttal támogatták a szervezést. A találkozót három magánember, Polgár Zsuzsa, Hegedüs Kinga és Szijj András koordinálja, akik csak azoknak árulják el a közönségtalálkozó helyszínét, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top