Magyarország kúl

Budapesten is különleges éttermet nyit az Ízlelő

Az ország első fogyatékossággal élőket és megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató étterme tíz éve működik Szekszárdon.

Szekszárd után Budapesten nyit családbarát éttermet az Ízlelőírja az Origo. Az üzemeltető Kék Madár Alapítvány azért döntött úgy, hogy a fővárosban is elindítanak egy fogyatékossággal élőket és megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató vendéglátóhelyet, mert a megyei jogú városban fényesen bevált a koncepció – ma az övék Szekszárd egyik legnépszerűbb, stabilan működő helye.   

Fotó: Facebook / Ízlelő Családbarát Étterem

Az új Ízlelő az év végén nyílik meg a XII. kerületi Hegyvidéki Önkormányzat épületében. A fővárosi étterem a bevált recept szerint működik majd: a konyhán és a vendégtérben is akadályozott emberek dolgoznak majd. „Azt gondolom, hogy az a koncepció, amit Szekszárdon kialakítottunk, a budai helyszínen is remekül tud majd működni. Minden munkatársunkkal azon leszünk, hogy elnyerjük vendégeink bizalmát, és egy szerethető találkozási és gasztronómiai pont legyünk a főváros életében” – mondta a portálnak Mészáros Andrea, a Kék Madár Alapítvány vezetője.
 
A budapesti étterembe szakácsok, konyhai kisegítők és felszolgálók jelentkezését várják. A jelentkezésről további információt a Hegyvidéki Ízlelő Facebook-oldalán találnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top