Magyarország kúl

A Corvin Pláza tetejére költözik Budapest kedvenc tetőmozija

A Corvin-tető bezárása miatt kell költözködniük, szerencsére hamar találtak új helyszínt a Budapest Rooftop Cinemának.

Ahogy mi is megírtuk, július közepén a VIII. kerületi önkormányzat bezáratta a Corvin Áruház tetején lévő Corvin Clubot. Mint írták, egy razzia során több vendégnél is kábítószert találtak, és a rendőrség kábítószer-kereskedés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán

A klub bezárása miatt a tetőn filmvetítéseket rendező Budapest Rooftop Cinemának is új hely után kellett néznie,  a tervezett vetítéseket lemondták vagy más időpontra tették át. Szerencsére a szervezők a hétvégén hivatalos Facebook-oldalukon már jó hírrel jelentkezhettek: sikerült új helyszínt találni az előadásoknak a VII. kerületi Futó utcában, a Corvin Mozi mögött lévő Corvin Pláza teraszán. Az első vetítést szerdán tartják, akkor a Grease lesz műsoron.

Az új helyszínt ideiglenes megoldásnak szánják a szervezők, akik azt remélik, hamarosan visszaköltözhetnek majd a megszokott helyükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top