Magyarország kúl

Súlyosan beteg gyerekek álmait segít megvalósítani a Budapest Park

Mindenkit arra kérnek, hogy a lehetőségeihez mérten támogassa a beteg kicsiket segítő Csodalámpa Alapítványt.

Súlyosan beteg gyerekek megsegítésére gyűjt a Budapest Park – írja a HVG.hu. A népszerű koncerthelyszín minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkertté, ilyenkor a szervezők interaktív gyerekprogramokkal és előadásokkal várják a kisgyerekes családokat.   

Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán

A Pöttömkert a civil szervezetek jelenlétét is támogatja. Augusztus 5-én szervezett gyerekprogramjukon a Csodalámpa Alapítvány lesz a vendég, amely 2003 óta teljesíti súlyosan beteg gyerekek különleges kívánságait. Céljuk, hogy a gyerekálmok megvalósulásával örömöt és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt tizenöt évben több mint 3400 kívánságot teljesített.

A Budapest Park és a Pöttömkert arra kér mindenkit, hogy ha minimális összeggel is, de támogassa a munkájukat.
 
A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK – utaláskor a közlemény mezőbe azt kell beírni: „Budapest Park” – így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park közössége adományként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top