Magyarország kúl

Pár nappal a nyitás után máris árat emel a Dagály

A keddi megnyitó utáni kedvezményes árakat már csütörtöktől alaposan megemeli az üzemeltető.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a héten megnyitott a felújított Dagály strand. Ugyan a hivatalos átadás csak pénteken lesz, de a látogatók már kedden birtokba vehették a szabadtéri medencéket.
 
A Dagály megnyitása sokat csúszott, eredetileg a strandszezon elején kellett volna átadni a Duna Aréna melletti strandot. Ma még kedvezményesen látogathatják a hűsölni vágyók a létesítményt, de csütörtöktől sajnos komoly áremelés jön, a hvg.hu úgy tudja, hogy a korábbinál is drágább lesz a belépő.

Fotó: MTI Fotó / Bruzák Noémi

A felújítás előtt a felnőtt jegy hét közben 2000, hétvégén pedig 2400 forintba került, ezentúl viszont 2500, illetve 2700 forintot kell majd fizetni érte. A gyerek-, nyugdíjas- és diákbelépő hét közben 2100, hétvégéken pedig 2300 forintot kóstál majd.
 
A családi jegyek sem lesznek olcsók. Két felnőtt és két gyerek 7100, illetve 7700, egy felnőtt és két gyerek pedig 4600, illetve 5000 forintért mehet be a strandra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top