Magyarország kúl

Idén is megrendezték a hajléktalan fotósok képeit bemutató kiállítást

A BBM száz eldobható fényképezőgépet osztott ki hajléktalan emberek között. A legjobb alkotásokat a Madách téren állították ki.

Idén már harmadik alkalommal rendezték meg a hajléktalan emberek fotóit bemutató My Budapest Photo Project kiállítást. A projektet 2016-ban indította a Budapest Bike Maffia (BBM), amelynek aktivistái száz eldobható fényképezőgépet osztottak szét hajléktalan emberek között, hogy alkotásaikon keresztül bemutathassák, hogyan látják a várost, amiben élnek.

Fotó: Facebook / My Budapest Photo Project

Hétfőn 51 fényképet állítottak ki az VII. kerületi Madách téren. A beérkezett pályamunkákat Csoszó Gabriella fotós és Szöllősi Mátyás, a Budapest katalógus alapítója bírálta el, ők választották ki a bemutatásra érdemes fényképeket.

A fotókra te is szavazhatsz. Ahogy az elmúlt két évben, úgy az idén is egy különleges naptárat fognak összeállítani a közönségszavazatok alapján legjobbnak ítélt képekből, amelynek bevételét szétosztják a győztesek között.

A My Budapest Photo Project kiállítást szeptember 10–16. között nézheted meg a Madách téren.

A kedvenc fotóidra a rendezvény Facebook-oldalán vagy a közeli Suelto Bistróban szavazhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top