Magyarország kúl

Itt a BÚÉK című film első hivatalos plakátja!

Decemberben tűzik műsorra a hazai mozik Goda Krisztina új, BUÉK című filmjét, amelyhez kijött az első hivatalos moziplakát is.

Már csak két és fél hónapot kell várni, hogy vetíteni kezdjék a hazai mozik Goda Krisztina új, BÚÉK című filmjét. Goda a Csak szex és más semmi óta meglévő, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval közösen dolgozott, filmjükben igazi sztárparádé várható.

A filmben egy baráti társaság úgy dönt, közösen töltik a szilvesztert, és egy játékkal dobják fel a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket, amivel elkezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora.

forrás: Intercom

A film Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Elek Ferenc főszereplésével december 6-án kerül a magyar mozikba.

Forrás: Intercom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top