Magyarország kúl

Ezüstérmes lett Magyarország a szektorlabda világbajnokságon

Szenzációs siker született a VIII. Szektorlabda Világbajnokságon, ahol a magyar válogatott ezüstérmes lett, a klubok világbajnokságán pedig negyedik helyen végzett a debreceni DSC-ALSZ.

Éremmel a nyakukban tértek haza a Lisszabonban rendezett VIII. Szektorlabda Világbajnokságról a magyar gombfoci-válogatott tagja, akik másodikok lettek a megmérettetésen. A klubok világbajnokságán a debreceni DSC-ALSZ pedig a negyedik helyen zárt.

A Dehír beszámolója szerint a debreceni csapat a brazil Palmeiras és Vasco da Gamma csapataival játszott először, s bár  több pályán is sikerült győzni ellenük, de hosszútávon „kijött” a tudáskülönbség a csapatok között, így végül a harmadik helyért a portugál Belenenses csapatával mérkőzött a DSC, de alulmaradt a küzdelemben.

A világ negyedik legjobbjai lettek a debreceni gombfocisok

Lisszabon - A klubok világbajnokságán a 4. helyen végeztek a debreceniek, a magyar válogatott pedig - köztük öt debreceni játékossal - ezüstérmes lett.

A DSC-ALSZ így is a világ negyedik legjobb szektorlabda csapataként zárta a szereplést.

A nemzeti válogatottak elődöntőjében a magyar válogatott nagyon szoros meccsen múlta fölül a román (erdélyi) csapatot, a döntőben pedig  ismét a brazilokkal álltak szemben, akiknek itt is sikerült legyőzniük a magyarokat, így végül a világbajnoki dobogó második helyét szerezték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top