Magyarország kúl

A színpadon kérték meg a magyar énekesnő kezét – fotó

Nem akármilyen meglepetéssel készült a vőlegény.

A színpadon kérték meg Kocsis Renátának, a Fiesta győri énekesnőjének a kezét. Kocsis épp az Elysium zenekarral lépett fel a győri ETO Parkban, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete által szervezett Digimankó hétvégén, amikor barátja – most már vőlegénye – nem mindennapos meglepetéssel állt elő – írja a Kisalföld.

Két héten át nem tudtam mit csinál esténként a párom. Kiderült, hogy a zenésztársaim énekelni tanították. Egyszer csak egy fellépésen kiragadta a mikrofont a kezemből, elénekelte a közös kedvenc dalunkat, majd megkérte a kezemet

– mesélt a lánykérésről az énekesnő, aki végül spontán módon maga is bekapcsolódott az éneklésbe.

Koncert közben kérték meg a Fiesta győri énekesének kezét

'Két héten át nem tudtam mit csinál esténként a párom. Kiderült, hogy a zenész társaim énekelni tanították. Egyszer csak egy fellépésen kiragadta a mikrofont a kezemből, elénekelte a közös kedvenc dalunkat, majd megkérte a kezemet' - mesél a lánykérésről Kocsis Renáta.

A vőlegény egyébként közös kedvencüket, Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című számát választotta a Csillag születik című filmből.

Kocsis Renáta a megyei lapnak emellett arról is beszélt, hogy a Fiestával adománygyűjtésen vesznek részt. December 20-ig várják az adományokat, terveik szerint 30 rászoruló családon fognak segíteni ruhákkal, élelmiszerrel, játékokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top