Magyarország kúl

Így segít a rászoruló gyerekeknek az ország legismertebb pékje

Jótékony akcióban lehet megvenni Szabadfi Szabolcs különleges süteményeit, a támogatáshoz pedig ő is hozzátesz.

Szabadfi Szabolcs az ország legismertebb pékje. Amellett hogy a mesterségében is az egyik legjobb, szerepelt az Ide süss! című gasztrorealityben is.

Szabolcs pékségében gyakran megfordulnak gyerekek, akik ismerkednek a pékek munkájával. Vannak köztük hátrányos helyzetűek is, előfordult, hogy nála láttak életükben először kakaós csigát.

De nem mindenki fér be Szabolcs műhelyébe, ezért az UNICEF-fel közösen azt találta ki, hogy oda viszi a segítséget, ahol a legnagyobb szükség van rá. Egy különleges adventi minikuglóffal csatlakozott a szervezet Kilátó Élményprogram nevű jótékony kampányához – írja a Blikk.

A különleges sütemény százával sül mindennap a pékségben. Aki vásárol a kuglófból, minden darabbal 100 forinttal járul hozzá az UNICEF legelesettebb gyerekeket támogató munkájához. Ehhez Szabolcs további 100 forintot tesz még hozzá.

Három gyerekem van, mázlijuk van, hogy jómódban élhetnek, és nekem is, hogy ezt megadhatom nekik. Ennyi idősen már nem utazásra vagy másra költök, hanem segítek, ha van rá lehetőségem

– mondta Szabadfi Szabolcs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top