nlc.hu
Meghitt percek

Béres Anett idei karácsonya

Béres Anett: „Attól, hogy jelenleg nincsen senkim, ugyanolyan jó lesz a karácsonyom”

Szingliként ünnepel idén, de nem magányosan.

Béres Anett idén egyedülállóan készül az ünnepekre, de cseppet sem magányosan: sokan veszik körül, akik szeretik. „Szerintem a karácsony nem csak kifejezetten úgymond az »új« családunkról szól, tehát akinek van párkapcsolata, családja, hanem nyilván mindenkinek van már egy »meglévő« családja. Ha szerencsés, akkor anyukája, apukája. Ha nagyon szerencsés, akkor még nagyszülei is” – mondta el a Fókusz riportjában.

Béres Anett,

Béres Anett hiába szingli, a szeretet ünnepén azokkal lehet, akikkel igazán jól érzi magát – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Anett szerencsés, mert támogató közeg veszi körül, így nem hangzanak el azok a tipikus kérdések a karácsonyi vacsoránál, hogy „mikor lesz már párja vagy gyereke?”.

„A tavalyi karácsonykor még »félig-meddig« volt párom. Igaz, már akkor is szakítófélben voltunk, de attól, hogy jelenleg nincsen senkim, nekem attól ugyanolyan jó érzésű lesz a karácsonyom. Nekem szerencsére a barátaim nem olyanok, akik ezzel stresszelnek, hogy »mikor lesz már ez vagy az?«, úgyhogy teljesen elfogadják az én életemet, éppen mikor milyen stádiumban van” – mesélte az ayahuasca-szeánszon súlyos balesetet szenvedő híresség.

Anett arról is beszélt a Fókuszban, hogy a legjobb barátnőjét 12 éves kora óta ismeri, és valójában az ő családja Anett második családja. „Mert az anyukájával, mindenkijével jóban vagyok. Úgyhogy mindig megyek hozzájuk is karácsonykor. Apukámhoz is megyek, mert a szüleim elváltak. Látom azt, hogy kik azok, akik mellettem voltak, mellettem vannak. Így tényleg azt érzem, hogy még jobban szeretem őket. Tudom, hogy ők mennyire szeretnek egem. És talán emiatt egy kicsit még meghittebb lesz ez a 2 és fél nap” – vallotta be Béres Anett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top