nlc.hu
Meghitt percek

A Kőgazdag Fiatalok Mettája a karácsonyról

A Kőgazdag Fiatalok Mettája nem ünnepli a karácsonyt és nem is szereti

Karácsonyfát sem állít, és erre is jó oka van.

Gyűlöli a karácsonyt a Kőgazdag Fiatalok Mettája. A luxuskörülmények között élő reality-sztár nem gondolja azt, hogy a szeretet ünnepe elég indok lenne ahhoz, hogy összeüljön a családdal. Mint a Borsnak elmondta, ő nem parancsra, vagy kötelezettség alapján látogatja meg a családját és a barátait, hanem szeretetből.

Metta egyáltalán nem rajong a karácsonyért - Fotó: Sajtószoba

Metta egyáltalán nem rajong a karácsonyért – Fotó: Sajtószoba

Mindemellett a hatalmas ajándékok vásárlásával sem ért egyet. “Meglepni bármikor meg tudom a szeretteimet, nem kell ehhez karácsonynak lennie” – jelentette ki Metta, akit az őrült ünnepi zabálás is kiborít. Szerinte nem normális ebben az időszakban, hogy az emberek halálra eszik magukat, mintha muszáj lenne minél többet enni. “Sokkal értelmesebb lenne, ha mindenki csak annyit enne, amennyi számára kellemes” – jegyezte meg a reality-sztár, aki karácsonyfát sem állít magának. Felesleges is lenne, hiszen nem otthon tölti az ünnepeket, hanem külföldön vagy egy wellness-hotelben, így az óriási rohanás helyett inkább a pihenést és a feltöltődést választja.

Mindig elutazom karácsonykor, általában december 21-én elmegyek és vissza sem jövök, amíg le nem telik ez az őrület. Idén Ausztriába megyek síelni” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top