nlc.hu
Meghitt percek

Földes Eszterék karácsonya

Földes Eszter: „Imádom a karácsonyt, egyébként is ünnepmániás vagyok”

Kisgyerekükkel igazán meghitt lesz a színésznő és férje, Lovasi András számára a karácsony.

A karácsonyi előkészületeikről mesélt a Reggeliben Földes Eszter. A 36 éves színésznő a kisfiával, az 5 éves Álmossal együtt dekorál, sütöget és kézműveskedik.

Földes Eszter,

Földes Eszter imádja a karácsonyt – Fotó: Sajtószoba

Kisgyerekkel csodálatos a készülődés. Tulajdonképpen nekem egy ürügy, hogy van egy kisfiam, akire mindig hivatkozni tudok a férjem előtt, hogy ezt most miért vettem meg, ezt most miért ide akasztom, ezt most miért kell feldíszíteni. Imádom a karácsonyt, egyébként is ünnepmániás vagyok. A férjem mindig azt mondja, hogy ünneptől ünnepig élek. Ez tulajdonképpen így is van, úgyhogy a kisfiammal ez nagyon izgi és nagyon élvezetes” – osztotta meg.

Elmondása szerint mindig igyekszik a kisfiával olyan ajándékokat adni a rokonoknak, amiket a kis Álmos csinál vagy közösen csinálnak, mint például mécsest. “Minden évben szoktunk koszorút csinálni a család tagjainak, kis adventi koszorút, úgyhogy kézműveskedünk, most sütit is sütöttünk. (…) Most nagyon büszke vagyok magamra, mert talán életemben először eléggé előre dolgoztam, és viszonylag nyugodt vagyok a karácsony miatt” – árulta el Földes Eszter.

A színésznő a férjével együtt készíti majd az ünnepi menüt. “Ami mindig szokott lenni az kacsa és joghurtos meggyes pite” – mondta el, hozzátéve: kocsonyára már évek óta próbálja rávenni a férjét, de egyelőre nem sok sikerrel. “Igazából nem szoktunk otthon olyan hatalmas főzésbe bonyolódni, mert csak a szentestét töltjük otthon, együtt, hármasban, és utána elindulunk Szekszárdra, Pécsre. Még december 24. előtt pedig a pesti rokonokat meglátogatjuk. Ilyen szempontból mozgalmas lesz az ünnep, és a két ünnep között mindig van előadás és koncert is” – vázolta fel a karácsonyi menetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top