Mindenaminő cikkek

Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikket

A világ legszebb babafürdetése, ByeAlex győzelme, két vajúdó pasi története... íme, az elmúlt 6 hónap legtöbbet lájkolt cikkei.

Ha lájkolunk, határozottan véleményt nyilvánítunk. A lájk kicsit olyan, amilyenek lenni szeretnénk: minden, amit lájkolunk, a jó énünket fejezi ki: kis ikon tartalmazza összes valódi értékünk esszenciáját. Az elmúlt fél év tíz legjobb, de legalábbis legszerethetőbb NLCafé-cikke következik.

Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikket10.
Megannyi sikeres tévéműsor házigazdája, ám most élete legfontosabb szerepére, az anyaságra készül, Ördög Nóra azonban a várandósága alatt sem tétlenkedik. Részt vett a 2013-as Story-gálán, tiszteletét tette Wolf Kati partiján, bemutatta a Szombat esti láz új szereplőit, és egy parfüm arca is lett. A csodaszép kismamáról készült fotók rendre rengeteg lájkot kapnak olvasóinktól. Ez például 780-at.

9.
Szoros volt a verseny a budapesti kiselefánt és a delfinek között, ám végül 776 lájkkal „csak” a 11. leginkább kedvelt cikk lett a kis ormányos története. 796-an ugyanis a delfinekre „voksoltak”. Pedig ők csak a képeken és a videókon nézhették meg azt a nem mindennapi látványt, amikor San Diego közelében százezer delfin úszott egyszerre.

8.
Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikketA kilencéves kisfiú, Conner története egy önzetlen, nemes szívű, igazi gondoskodó testvért mutatott be. Conner imád sportolni, ám két évvel fiatalabb öccse egy betegség következtében erre képtelen. Ám Conner kitalálta, hogy az ő segítségével testvére vele együtt fog mozogni. A két kisfiú másfél éve triatlonozik együtt: úszás közben Conner az öccsét egy gumicsónakban, míg kerékpározásnál egy utánfutóban húzza magával, a futásnál pedig egy erre alkalmas kocsiban maga előtt tolja. A testvérek megható története és videója olvasóinkat is megérintette, és 874-en lájkolták a cikket.

7.
Ugyan már nem kívánhatunk legalább hármat Dévényi Tibi bácsi műsorában, ám a tízmilliószoros napoknak és pozitív gondolatainknak köszönhetően könnyebben meglátjuk a pozitív végkifejletet minden helyzetben. Ahogy minden évben, idén is négy ilyen nap van. Olvasóink pedig nagyon is tudatosan használják a tízmilliószoros napokat. Olyannyira, hogy a témával foglalkozó cikkünk 967 lájkot ért el.

Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikket6.
ByeAlex jött, látott, győzött. Pedig a legtöbben nem számítottak arra, hogy egy „furcsa sapkás”, egyébként egy kicsi szaklapnál dolgozó újságíró srác megnyeri az Eurovíziós Dalverseny magyar döntőjét. Hogy Alex milyen helyezést ér el Svédországban – ahol egyébként a 61 éves Bonnie Tyler is indul – az még a jövő zenéje. De a Kedvesem sikere 1069 kedves lájkot hozott a dal előadójának.

5.
A 92 éves szuperdédi, Winifred Turner férje halála után csináltatta első tetoválását. Azóta a brit hölgy már három tetkót varratott magára. A vagány nagyi története annyira tetszett az olvasóknak, hogy 1101 lájkkal jutalmazták.

Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikket4.
Csökkenti a stresszt. Erősíti az emberi kapcsolatokat. Lelassít és türelmessé tesz… Tovább is van, és mi mondtuk még. Az olvasónk pedig 1177 lájkkal jutalmazták azt a 9 okot, amiért ölelni nagyon is jó!

3.
Vajon hány vajúdó kismama gondolta arra, hogy vajon meddig bírná a szülési fájdalmakat a párja? Két igazán bevállalós holland műsorvezető pasi úgy döntött, hogy kipróbálják, milyen fájdalmakat élnek át a nők. A két férfi testére elektródákat erősítettek, melyekkel a lehető legpontosabban szimulálták a szülési fájásokat. Bár az első összehúzódásoknál még próbálták elviccelni a dolgot, hamarosan fetrengeni és üvölteni kezdtek. Videójukat 1663 olvasónk lájkolta.

2.
Tizenegyezer-négyszázhatvanan lájkolták a rekorder cikketAz amerikai Ann Betar megszökött szüleitől, mert azok nem engedték, hogy összeházasodjon szerelmével. Ann 1932-ben fogadott örök hűséget Johnnak. A 97 éves feleségnek és 101 éves férjnek 5 gyermeke, 14 unokája és 16 dédunokája van. Több, mint 80 éve házasok, és ezért díjat is kaptak. Még hogy hasonló történetek csak az amerikai filmekben vannak?! Ann és John életét 1917 olvasónk lájkolta.

1.
Íme, a rekorder: óriási nézettséget ért el, és 11 460 lájkot kapott olvasóinktól a világ legszebb babafürdetős videója. A francia Sonia több mint harminc éve foglalkozik újszülöttekkel, és kitalált egy saját babafürdető technikát, ami a képek alapján tökéletesen ellazítja a kicsiket. Az 51 éves nővér bébi spa-nak nevezte el a módszerét, és két hónapos korig alkalmazza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top