Náray Tamás: A valóság senkit sem érdekel – indul a Köztünk szólva, Krizsó és Náray podcastja

Indul az nlc első podcastja, amelyben Krizsó Szilvia és Náray Tamás beszélgetnek. Egymással, egymásról és talán rólunk is.

Volt már, hogy a buszon utazva meghallottad a mögötted ülők beszélgetését és elkezdtél tök jól szórakozni? Vagy egy kávézóban ülve elkezdett lekötni a szomszéd asztalnál folyó csevegés? Nem akartál te hallgatózni, csak nem tudtad nem hallani a beszélgetést, és felkeltette az érdeklődésedet a téma.

Pont ezt tudja egy jó kis beszélgetős rádióműsor is, ha éppen sikerül elcsípned. Amivel egy podcast többet tud, az az, hogy ott és akkor hallgatod, amikor éppen kedved tartja, tudod követni, és ha megkedveled, épp úgy várod az új részeket, ahogy egy izgalmas sorozat epizódjait a Netflixen.

Úgy döntöttünk itt az nlc-nél, hogy mi is bekapcsolódunk a podcast-univerzumba. Mivel tudjuk, hogy a figyelmeteket leginkább akkor tudjuk elnyerni, ha érdekes emberek témáznak hétköznapi dolgokról, mindazokról, amiről ti is a barátnőtökkel egy jó kávé mellett, ezért két ismert és a szakmájában elismert embert kértünk fel – akik történetesen jó barátok –, hogy segítsenek nekünk belépni a podcast világba.

Krizsó Szilvia és Náray Tamás

Krizsó Szilvia és Náray Tamás

Mostantól minden héten csütörtökön vár benneteket Náray Tamás és Krizsó Szilvia Köztünk szólva című beszélgetése. Az első részt már meg is találjátok itt. Tamás és Szilvi először arról elmélkedtek, vajon mi az, ami egy beszélgetést érdekessé tud ma tenni a tízmillió szakértő országában? És ezzel már meg is találták a témát: a folyamatos véleményalkotási, sőt ítélkezési kényszert, amit sokan képtelenek leküzdeni. Tamás szerint érdemes lenne egy mérőszámot létrehozni, mely az intelligenciahányados és a kényszeres véleményalkotás közötti együttjárást mutatja. A divattervező szent meggyőződése ugyanis, hogy minél kevésbé intelligens valaki, annál erősebb kényszert érez, hogy véleményt alkosson szakértelemtől, jártasságtól függetlenül bármilyen témában, vagy éppen megítéljen másokat. Sokat tudna erről mesélni mostanában Harry herceg és főleg felesége, Meghan például – köztünk szólva.

Kövessétek Náray Tamás és Krizsó Szilvia podcastját az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top