Hurrá nyaralunk

Itt a legudvariatlanabbak a taxisok!

Most végre kiderült, hogy melyik város taxisai a legbarátságosabbak, és kik azok, akiket kevésbé kedveltek meg a turisták!

A Rómába és Párizsba utazó turisták lehet hogy jobban teszik, ha taxi helyett inkább a tömegközlekedést választják, ugyanis ebben a két városban a legudvariatlanabbak a taxisofőrök. Legalábbis a brit turisták szerint, akik részt vettek egy nemrégiben készült kutatásban. A francia és az olasz főváros mellett az Ibizán található San Antonio városában, Dubajban, valamint Mallorca egyik népszerű üdülőparadicsomában, Magalufon is különösen udvariatlanok a taxisok – derült ki a felmérésből.

A megkérdezettek a rodoszi Pefkoszban, a törökországi Marmarisban, New Yorkban, valamint a mallorcai Palma Novában találkoztak a legbarátságosabb, leginkább segítőkész taxisokkal, akik a korrekt szolgáltatás mellett szívesen beszélgettek és hasznos információkkal, tanácsokkal is ellátták őket.

Párizsban és Rómában a legudvariatlanabbak a taxisok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top