Nyereményjátékok

Én és a hercegem

Egy kissé feminista Hamupipõke-sztori, ahol a lánynak választania kell, hogy királyné legyen vagy orvos. Nagy dilemma, de azért van a film, hogy megtudhassuk, mi lesz a nagy döntés.




Paige Morgan (Julia Stiles), a Wisconsin-állambeli orvostanhallgató jó úton halad, hogy olyan életet éljen amit mindig is szeretett volna. Edvard, becenevén Eddie (Luke Mably), Dánia trónörökös hercege viszont olyan élet elől menekül, amit nem ő választott magának.

Az ifjú hölgy egy tejgazdaságban nőtt fel a Manitowoc nevet viselő faluban, és apja lepukkant autójával közlekedik. Az ifjú herceg az előkelő koppenhágai királyi kastélyban nevelkedett, és amikor már éppen unja a Lamborghinivel való száguldozást, édesanyja, a királynő limuzinját veszi kölcsön egy kis kocsikázásra.

Mi lesz, ha ők ketten összetalálkoznak? Szerelem első látásra… vagy mégse? Edvard, hogy kitérőt tegyen az elkerülhetetlennek tetsző királyi szerep elvállalása előtt, és hogy „megtalálja magát”, beiratkozott a wisconsini egyetemre. A nagyon is tudatosan cselekvő Paige is erre az egyetemre jár, hogy aztán a tekintélyes Johns Hopkins egyetemen folytathassa orvosi tanulmányait. A köztük kialakult szerelem azt jelenti-e majd, hogy a herceg szembeszáll a monarchia intézményével, vagy netán azt, hogy a lány lemond nagy álmáról, hogy orvos legyen?




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top