Nyereményjátékok

Kolping Hotel – a családbarát szálloda

Hallottál már az alsópáhoki Kolping Hotelrõl? Magyarország elsõ családbarát szállodája Téged is szeretettel vár! A négycsillagos Kolping Hotel Alsópáhokon, Hévíztõl 1 km-re található. Itt nemcsak a gyermekek pihenését szeretnénk minél több szolgáltatással tartalmasabbá tenni, hanem a felnõttekre is gondolunk.






Miért könnyebb a csomagolás, ha egy gyermekes család úti célja az alsópáhoki hotel? Speciális bébi- és gyermekbarát berendezéseket biztosítunk a szobákban (gyermekágy, pelenkázó, fürdetőkád, bili, WC-ülőke és még sok más…) és a hotel számos területén (etetőszék az étteremben, játékbirodalom Bobóországban, játszótér, gyermekmedence, baba-mama stúdió ételmelegítési lehetőséggel).

Évről-évre sok család indul útnak december 29-én, hogy négy éjszakát a Kolpingban töltsenek. Szilveszteri mulatság várja őket élőzenével, előadóművészekkel, tombolával, tűzijátékkal és éjféli meglepetéssel. A gyermekeknek külön partit rendezünk Bobóval és sok-sok játékkal. Gazdag programkínálatból választhatnak Kicsik és Nagyok az év utolsó és az új év első két napján (vetélkedők, kézműves programok, bábszínház, zenés gyermekműsor, esténként diavetítés vagy videomese, operett est, néptáncest, előszilveszteri parti, újévi túra, újévi koncert)






Vendégeink szívesen térnek vissza hozzánk januárban is, hiszen megszokták, hogy 4 éjszaka foglalása esetén egy éjszakát ingyen tölthetnek el szállodánkban. Különösen kedvelt időszak ez a kisbabás családok esetében, heti 3 alkalommal ingyenes babaúszás oktatáson vehetnek részt, heti 15 óra szabadidőt is kapnak az anyukák, hiszen ekkor az 1 és 3 év közötti apróságokra baby-sitterünk vigyáz. A kicsit nagyobbakat pedig Bobóroszág várja sok-sok programmal heti 40 órában!





2005 során az A1 Óbuda Wellness Központ szakemberei segítségével 4 alkalommal rendezünk egy hetes intenzív wellness foglalkozásokat különböző speciális témákban. A csomagokat 7 éjszakás foglalás esetén ajánljuk, de természetesen bármikor csatlakozhatsz Te is. Ezek közöl az első a Baba-Mama-Papa csomag.
Időpont: 2005. 2. 20-27.
Ár: 10.500,-Ft-tól /felnőtt/éj félpanzióval (gyermekeknek korcsoportos kedvezmények és all inclusive ellátás 8 éves korig!)





A program célja a legkisebbeket is minél korábban megismertetni a mozgás és a családdal együtt eltöltött hasznos programok örömével, mialatt Anyu és Apu is kellemesen elfáradhat, feltöltődhet. Ízelítő a sportos programokból: baba-mama jóga, gyerek torna, pilates, wellness step, alakformáló torna. A sportprogramok közül segítünk kiválasztani a leginkább Neked megfelelőt, hiszen az első lépés egy állapotfelmérés, melyet személyre szóló edzésterv-írás követ. A tornák idejére gyermekmegőrzést biztosítunk, sőt még receptekkel is ellátjuk az anyukákat, hogy a család számára megkönnyítsük a főzést. Akiket pedig még részletesebben érdekel a téma, esténként előadásra hívjuk, ahol testösszetétel elemzést végzünk (ideális testsúly kiszámítása, alapanyagcsere kiszámítása) valamint táplálkozási alapismeretekről adunk bővebb információt.

Bővebb információ»









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top