Nyereményjátékok

Szépnek látni önmagadat

Rohanó világban élünk. Közhely, de igaz. Sajnos egyre kevesebb idõd jut saját magaddal, egészségeddel, szépségeddel törõdni. Pedig érdemes, mert még az esõs õszi napokat és a borús téli hideget is könnyebben viseli az ember lánya, ha elégedett önmagával.






Elégedettnek lenni önmagaddal

Biztos álltál már szemben saját tükörképeddel úgy, hogy tudtad, valami nincs rendben. Sápadt a bőröd, megereszkedett a melled, és még a nőgyógyászodhoz is el kéne menned, amit utálsz, mert egy napod elmegy rá a rendelőben való sorbanállás, várakozás miatt.

Korábban a teltség és kövérség az anyagi javakhoz, a jóléthez és hatalomhoz kapcsolódott, míg a nők esetében a termékenységről és nőiességről árulkodott. Számos kultúrában, Afrika vagy Dél-Amerika több részén a kövérség továbbra is vonzó jelenség. Európában viszont egyre jellemzőbb, hogy a testünkkel, alakunkkal, arányainkkal kapcsolatos elégedetlenség beárnyékolja mindennapjainkat, szégyenérzetettel, önértékelési zavarokkal küszködünk.
Budapest első 5 csillagos magánklinikája, a Dr. Rose vezetője, egyben nőgyógyásza, Illanitz Elemér szerint napjainkban elterjedt jelenség, hogy a médiában, a televízióban, az újságokban, valamint a mozifilmekben elsősorban fiatal és csontsovány nők szerepelnek. Ezek az erős társadalmi üzenetek hatással vannak rád, illetve az önértékelésedre. Ha az ideálistól eltérőnek, rosszabbnak ítéled meg testedet, az szorongást, bizonytalanságot és elégedetlenséget idézhet elő benned.


Kihez fordulj?

Szóval állsz a tükörrel szemben és döntesz, ideje tenned valamit azért, hogy elfogad és szeresd önmagadat. Felvetődik a kérdés: vajon ki feküdne önként, sőt, szívesen a műtőasztalra, azért, hogy széppé, egészségessé váljon? Erre a kérdésre néhány évtizeddel ezelőtt ez lett volna a válasz: senki. Mára megváltozott a helyzet: az orvostudomány ugrásszerű fejlődésével a plasztikai sebészet is tökéletesedett, és ma már egyre többen korrigáltatják szépséghibáikat műtéttel.





A Dr. Rose magánklinika vezetője, Illanitz Elemér úgy veszi észre, hogy a nők gyakran önbizalomhiányból, lelki problémák miatt vágnak bele – gyakran meggondolatlanul – a szépészeti vagy esztétikai beavatkozásokba, anélkül hogy felmérnék ennek valódi kockázatait.
Épp ezért a Dr. Rose vezetője azt tanácsolja, hogy mielőtt belevágnál egy szépítőműtétbe, jól fontold meg.
A doktor úr büszke arra, és alapvetőnek tekinti, hogy a Dr. Rose magánklinikán a női páciensek komplex ellátást és információt kapnak az őket érintő egészségügyi kérdések tekintetében, és teljes képet kapnak a nőgyógyászat, az onkológia, az egészségmegőrzés, vagy az esztétikai beavatkozások, a plasztikai sebészet vagy a botox-kezelések összefüggéseiről egyaránt.

Érdemes olyan klinikát választanod, ahol minden vizsgálat elvégezhető, mert így nem kell különböző orvosoknak, nővéreknek ezerszer elmesélned a problémáidat, és ők is sokkal jobban megismerhetnek téged. Illanitz doktor szerint a pácienst figyelmeztetni kell, hogy nincsen olyan műtéti beavatkozás, amelynek a helyén ne maradna heg! Viszont egy maximális biztonságot nyújtó klinikán a műtét biztos sikeresen és jól sikerülhet.






A Dr. Rose Klinika 24 órás ügyeleti szolgálatot biztosít: az állandó telefonos elérhetőség és nyitvatartási időn kívüli orvosi ügyelet szükség szerinti és azonnali ellátást biztosít!

Élvezd a DR. ROSE magánklinika luxusszínvonalú szolgáltatásait: regisztrálj most a 15% kedvezményért!







Részletekért látogass el honlapunkra
: http://akcio.drrose.hu  
vagy kérjük tárcsázd a D-R-R-O-S-E számait: 3-7-7-6-7-3-7, budapesti körzetszámmal.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top