Nyereményjátékok

Divat egy kattintásnyira!

Mi, nők szinte mindig találunk alkalmat rá, hogy új ruhával lepjük meg magunkat! Hamarosan pedig beköszönt a jó idő és vele együtt az új tavaszi trendek, amit már borzasztóan várunk, hiszen végre lekerülhet a sapka, sál és nagykabát!

Divat egy kattintásnyira!Persze az ember lányának ilyenkor szüksége lenne egy pár divatos, új holmira – de kinek van kedve kidugni az orrát a hideg utcákra vagy kerülgetni a tömeget a bevásárlóközpontokban? A boltról-boltra rohangálás kellemetlenségeire nyújt megoldást az interneten keresztüli vásárlás, hiszen ma már a karosszékben ülve, kényelmesen is megszerezheted magadnak a szezon legdivatosabb ruháit.
Számos online áruház kínálja portékáit az interneten, mi most az OTTO honlapján néztünk körbe és vettük szemügyre a kínálatot.

A honlapon rögtön feltűnt, hogy milyen nagy a választék: van itt minden a csőfarmertől a bikiniig, a tűsarkútól a melegítőig, a csillogó koktélruhától a szegecses bőrdzsekiig.
Az OTTO kínálatában számos világszinten ismert divatmárka is képviselteti magát, mint például az Esprit vagy az Adidas. Külön öröm volt számunkra, hogy olyan, Magyarországon még kevés helyen kapható márkák legújabb kollekcióját is megtaláltuk, mint a Buffalo London, az Only vagy a Bruno Banani.

A honlap felhasználóbarát és számos extra funkció is segíti a megfelelő ruhadarab kiválasztását. A farmertanácsadó szolgáltatás például segít az alkatunkhoz, egyéniségünkhöz leginkább passzoló farmernadrág kiválasztásában, a színválasztó programmal pedig megkereshetjük a kedvenc színünkben pompázó ruhadarabokat.

Divat egy kattintásnyira!

Divat egy kattintásnyira!Természetesen végül nem tudtunk ellenállni női természetünknek, és rendeltünk is valamit – nehéz volt a döntés, de végül sikerült kiválasztani egy bájos, fodros “Cotton made in Africa” tunikát, amely nemcsak szupernőies, de megvásárlásával még az afrikai pamuttermesztőket is támogatjuk! Ha pedig mégsem lenne jó a méret, lehetőség van visszaküldeni a megrendelt terméket, és visszakapjuk a pénzünket.

Az OTTO honlapján most szórakoztató nyereményjátékot is találsz, mellyel 100 000 Ft értékű ruhatárat lehet nyerni! Persze a lányokkal rögtön beneveztünk mi is!

Egyszóval, az OTTO-t bátran ajánljuk mindenkinek, aki a plázákban lefutott maratonok helyett a szabadidejét tartalmasabban szeretné eltölteni, és kényelmes, biztonságos vásárlási lehetőségre vágyik. Hajrá lányok, rendelésre fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top