Nyereményjátékok

Vasalt ruha? Csak pillanatok kérdése.

A Bosch egyik legsikeresebb újítása a Palladium-glissée vasalótalp. Ez az egyedülálló ötvözet rendkívül ellenálló, mégis gyengéden bánik a ruhával. A textília felületén található mikro-gyűrődéseket is gyorsan és hatékonyan kisimítja, hogy még több szabadidőd maradjon.

Vasalt ruha? Pillanatok kérdése.

A TDA26-os modellek különlegessége az a speciálisan kifejlesztett „3 zóna kimenet” vasalótalp, amely a vasalási folyamat minden szakaszában optimalizálja a gőzkibocsátást, így nem kell hosszú órákat a vasalással töltened.

A sorozat minden modellje rendelkezik vízpermet funkcióval, melynek segítségével könnyedén fellazíthatod a száraz anyagot és kisimíthatod a legapróbb gyűrődéseket is. Akár a reggeli munkába menetel előtt, akár az este bulira készülődve vasalsz, a kedvenc ruhadarabjaidat pillanatok alatt tökéletes formába varázsolhatod.

Vasalt ruha? Pillanatok kérdése.

A TDA46-os sorozatot jellemző legújabb fejlesztésű „multi-directional” Palladium-glissée talp segítségével a vasaló minden irányba – előre, hátra és oldal irányba is – szinte magától siklik anélkül, hogy gyűrődéseket és ráncokat hagyna maga után. Az újfajta vasalótalp – a speciális kialakításnak köszönhetően – tökéletes munkát végez minden anyagon (lenvászon, farmer, szövet, frottír stb.), így kényelmesen és szabadon, mozgási kötöttségek nélkül vasalhatsz.

A csepegés-gátló funkció nagy előnye, hogy bármilyen helyzetbe is állítod a vasalót, az nem csepeg és így nem hagy zavaró vízfoltokat az anyagon.

 

Vasalt ruha? Pillanatok kérdése. A klasszikus forma és a technológiai újítás egyesül a TDA56-os sorozat modelljeiben. A megújult gőzfejlesztő rendszernek köszönhetően a vasalás folyamán biztosított az állandó hőmérséklet és az optimális gőzkibocsátás.
Ennek köszönhetően nem lesz gondod a vastagabb, problémás anyagok vasalása során sem, hiszen a gőz elvégzi helyetted a nehéz munkát.

 

A Bosch vasalókat nem csak a Palladium-glissée vasalótalp teszi különlegessé, hanem a vízkőtelenítő rendszerek összetettsége is. A modellekre jellemző AntiCalc rendszerek hosszú élettartamot biztosítanak a készülékeknek, bármelyiket is választod.

Vasalt ruha? Pillanatok kérdése.

 

További információk!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top