Nyereményjátékok

Amikor a generációk együtt nyaralnak….

Pihenés, utazás! Első gondolatunk a víz és a természet volt. Olyan helyet kerestünk, ahol mindez együtt van. Mert szerettünk volna sokat fürödni, sétálni, élvezni az édes semmittevést, kényeztetni magunkat és a nagyszülőket, valamint színes programokat a gyermekeknek....

Döntöttünk hát! Irány Hévíz és a négycsillagos NaturMed Hotel Carbona!

Hévízre érkezve könnyen megtaláltuk a szállodát, mely a város szívében a tófürdő közelében helyezkedik el. Már a bejáratnál csodás látvány fogadott bennünket: mindenhol színes virágok és frissen nyírt gyep. Az előtérben a szálloda Csucsu névre hallgató papagája üdvözölt minden vendéget.

Gyorsan lepakoltuk csomagjainkat a szobában, mely mindenben megfelel a négycsillagos minőségtől elvárt színvonalnak. Barátainkkal és ötéves kislányunkkal érkezve már a foglaláskor pótágyazható és egymás melletti szobákat kértünk. Külön öröm volt számunkra, hogy 6 éves kor alatti gyermekeink részére az egy hét pihenés ingyenes volt.

A kipakolás és egy rövid pihenő után belevetettük magunkat a szálloda fürdővilágába.. Itt aztán mindenki jól érezheti magát! Különböző nyak- és hátmasszírozók, masszázságyak, álló-.és ülő pezsgőfürdő és a csobogó vízgomba. A gyerekek már csúszdáztak is a vízben, pancsoltak, s amikor megunták a vizet, akkor várta őket a játszótér. Mi addig barátnőmmel relaxáltunk a nyugágyakon, párjaink pedig egy félórás aktív úszás után a hűs koktélokat kóstolgatták az uszoda Pool Bárjában. A nagyszülők persze inkább a termálfürdőt választották, ahol gyermekzsivalytól mentesen áztatták megfáradt izmaikat a meleg gyógyvízben.

Este nagyon vártuk a vacsorát, mert a délutáni fürdőzés és szaunázás kivette belőlünk az energiát. Az étteremben bőséges svédasztalos kínálat várt minket, este pedig a Platán Café & Juice Bárban hallgattuk a kellemes lágy zenét.

Nyaralásunk alatt nekünk is volt alkalmunk több különleges kezelést kipróbálni, de be kell vallani, hogy a választás nagyon nehéz volt. A wellness szolgáltatások tárháza szinte fel sem sorolható. Választható bio aloe verás kényeztető kezelés, tengervizes fürdő, algapakolás, relaxáló aromamasszázs és még sorolhatnám. S míg mi a wellness centrum különlegességeivel ismerkedtünk, addig gyermekeink a Törpeklubban szereztek új élményeket és barátokat.

A pár nap gyorsan eltelt. Családi wellness programra érkeztünk, de ennél sokkal többet kaptunk! Gyönyörű környezetet, kényeztetést, pihenést – tehát igazi kikapcsolódást! Mindenkinek ajánljuk ezt a gyönyörű szállodát! Megnéztem a szálloda idei nyári ajánlatát, mely szerint 6 éjszaka már 89.400 Ft/fő ártól foglalható.

 

NaturMed Hotel Carbona****superior
8380-Hévíz, Attila u. 1.,
Tel.: 83/501-500
E-mail: hotel@carbona.hu
www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top