Nyereményjátékok

Légy csúcsformában az ünnepek alatt!

A szokatlanul meleg november után hirtelen beköszöntöttek a mínuszok és lehullott az első hó, mi pedig meglepve vesszük észre, hogy mindjárt itt vannak az ünnepek.

Légy csúcsformában az ünnepek alatt!Pedig a díszvilágításban pompázó utcák, az ajándékoktól roskadozó üzletek, és az adventi koszorúkon sorra gyúló gyertyák mind erre figyelmeztetnek. Az év végi hajtásban és a folyamatos rohanásban nehéz rávenni magunkat arra, hogy egy pillanatra megálljunk, és elgondolkozzunk azon, hogy a karácsony kapcsán mi is a legfontosabb a számunkra. Ha nekünk szegezik a kérdést, persze legtöbben azonnal tudjuk a választ: az, hogy szeretteink boldogok és egészségesek legyenek. Az ilyenkor szokásos bevásárlási hajsza közepette mégis ritkán jut eszünkbe, hogy a legkézenfekvőbb ajándék maga az egészség lenne. 

Ezen a karácsonyon ez sem lehetetlen, ha olyan terméket ajándékozunk családtagjainknak és barátainknak, mely az egészség megőrzésében segíthet.

És hogy ezt tényleg az ünnephez méltó formában tehessük meg, az alábbiak segíthetnek:  

1. Készítsünk ajándéklistát: írjuk össze, melyik hozzátartozónkat mivel szeretnénk meglepni, és gondoljuk végig, kinek lenne szüksége olyasmire, amitől nő a teljesítőképessége és jobb lesz az egészsége! Ne feledkezzünk meg arról, hogy erre nem csak idősebb, hanem akár a fiatalabb hozzátartozóinknak is nagy szüksége lehet, hiszen a hosszú tél és a vírusok támadása nyomán legyengült szervezet vagy a megfeszített tanulásban és munkában kifáradt szellem egyaránt támogatásra szorulhat.

2.Válasszunk olyan multivitamint, amely mindebben segítséget jelenthet! Szervezetünk védekezőképességének erősítésében, szellemi és fizikai teljesítőképességünk javításában kiváló eredményeket érhetünk el a ginseng standardizált kivonata (G115) mellett vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazó Pharmaton Vital kapszulával. A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek a fizikai kondíciót befolyásoló tényezőkre hatnak kedvezően, míg a szer ginsengtartalma fokozza a sejtek oxigén-felhasználását, és így jótékony hatással lehet szellemi teljesítményünkre. A Pharmaton Vital kedvező hatásait eddig több, mint negyven klinikai vizsgálat igazolta.

3. A dobozokat karácsonyi csomagolópapírba csomagolhatjuk, és hozzátűzhetünk jó tanácsokat az egészség, a fizikai és szellemi kondíció megőrzésével kapcsolatban! E tanácsok során térjünk ki a testmozgás, az egészséges és kiegyensúlyozott étrend fontosságára valamint a szellemi frissesség megőrzésének praktikáira egyaránt, hogy valóban személyre szabott ajándékkal lepjük meg azokat, akik számunkra a legkedvesebbek.

Légy csúcsformában az ünnepek alatt!
 

Kérjük, hogy 2010. december 24-ig írd meg nekünk,  hogy milyen praktikákkal próbálod megőrizni fizikai és szellemi fittségedet a téli hónapokban! A válaszadók között 50 darab 1000 forint értékű Libri-utalványt sorsolunk ki.

 

További információk: www.csucsformaban.hu

 

A Pharmaton Vital egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top