Nyereményjátékok

Dédelgető kényeztetés

A fagyos napokon melegre, nyugalomra, kényeztetésre vágyunk. Ilyenkor élvezzük igazán a termálfürdőt, a szaunákat és a lélekmelegítő masszázsokat. Az energizáló és egészségmegőrző kezelések a meghűlések megelőzésében is segítenek.

Két nagy gyógymedence, kör alakú pezsgőmedencék, halk vízcsobogás, gyönyörű mozaik csempék – a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona római korokat idéző termálfürdője a nyugalom, a gyógyulás és a regenerálódás szentélye, ahol nyugalomban, csendben élvezheted a testedet körülölelő meleg víz varázslatos erejét. Húsz-harminc perces „áztatás” után pihenj le, olvasgass, sőt nyugodtan szunyókálj is egy kicsit a pihenőben.

Amikor kint hideg van, a legjobb élmény a meleg szaunában izzadni. A szaunázás egész évben hatékony segítséget nyújt immunrendszerünk védelmében éppúgy, mint a méregtelenítésben. Szállodánkban a két, egymástól elkülönített professzionális szauna részleg a kényeztető meleget kedvelők legváltozatosabb igényeit is kielégíti.  Azok számára is jó hírrel szolgálunk, akik nem kedvelik a hagyományos – vagyis ruha nélküli – szaunázást, ugyanis az újonnan létesült textilszaunát  fürdőruhában lehet használni.

A csodás gyógyvíz, a kiemelkedő szakmai hátteret adó gyógyászati részleg és a wellness kényeztető programok (mint pl. a különleges ajurveda masszázsok vagy a sensolite kezelések) a téli időszakban páratlan élményt nyújtanak. Mindezek mellett év végén a pihenés és a meghittség, az odaadó kényeztetés, családi és gyerekprogramok, valamint különleges zenei élmények teszik varázslatossá az ünnepeket. A számtalan színvonalas élő zenés műsor között olyan gyöngyszemeket találunk, mint St Martin karácsonyi- és Zséda szilveszteri műsora, illetve a két ünnep között Szandi fellépése az uszodában rendezett retro partin!

Karácsony szenteste a hárfa nőiesen lágy dallamai gondoskodnak a bensőséges hangulatról, másnap a Mirage Salon Quartett könnyed igényessége repíti a hallgatókat a zene révén különböző korokba és tájakra.  

Tedd különlegessé az idei évi karácsonyt! Lepd meg párodat, szüleidet egy Carbona ajándékutalvánnyal, vagy töltsétek együtt az ünnepeket pihenéssel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top