Öltözködjünk

Pihent papucsdizájn

A tangás papucs még mindig a legkényelmesebb szaladgálós nyári lábbeli annak, akit nem zavar a lábujjai közé ékelődő pánt. Sokáig csak strandon hordták, de az utóbbi néhány évben lelkiismeret-furdalás nélkül felvehetjük az utcára is ezt az Új-Zélandról származó, japán fa- vagy textiltalpú papucs ihlette csodát. Összeállításunkban megmutatjuk, mit hoztak ki belőle azok, akiknek már megártott a hőség.

Felmosórongy

Nyáron még utálatosabb dolog otthon takarítani, mint egyébként, de ezzel a papuccsal azért élvezetesebbé tehetjük. Feleennyire sem hatékony zokniban mászkálni a lakásban, mint ebben a praktikus lábbeliben. Könnyebb a takarítás, ha nem kell hajolgatni, sőt nem kell külön időt pocsékolni olyan lélekölő elfoglaltságokra, mint a felmosás. Egyszerűen csak felhúzzuk a flipflop mopot, és abban járkálunk a lakásban reggeltől estig. Attól azért óvakodni kell, ha táncolni támadna kedvünk, még véletlenül se lépjünk rá a másik lábunkhoz tartozó mopra, mert annak bár vicces, de fájdalmas következményei lehetnek.

http://www.marielouise.se/

Zuhanyfüggöny

Valószínűleg sosem gondoltuk volna, hogy az NDK-s tangapapuccsal, amellyel Feri bá az úszáson csapkodta a fejünket – ha netán ellógtunk egy-egy hosszt –, valaha még a fürdőszobánkat fogjuk dekorálni. Ennek ellenére a vidám hangulatú, lábközpapucsos zuhanyfüggöny egészen nyugodtan lóghat a zuhanyzó előtt, mert a csikóhalakból és a kagylókból már úgyis elegünk van.

http://www.builderssquare.com

Piperepolc és egyebek

Ha a zuhanyfüggöny már tangapapucsos, miért ne törekednénk arra, hogy a szappantartó se legyen ám akármilyen. De vigyázat, fennáll a veszélye annak, hogy menthetetlenül felgyullad bennünk valami megmagyarázhatatlan tűz, és nem tudjuk megállni, hogy a fogkefe- és a kézmosótartó is ilyen formájú legyen. Elég is ennyi ahhoz, hogy vidáman induljanak a nyári reggelek. Ha itt megállunk, akkor annyira még nem vagyunk elveszve.


Elveszve

Ám ha valaki a vécépapír- és a törölközőtartót sem tudja már másmilyennek elképzelni, komoly bajban van. Mindenképpen és azonnali hatállyal vegyen ki néhány nap szabadságot, és töltsön minél több időt a strandon, egy medence vagy egy tó partján. Ja, hát a tengerről már nem is beszélve.


Szívószál és poháralátét

Ha már ott van, ne feledkezzen meg a szívószálról, sőt a poháralátétről sem. Egy-két pohár koktél után talán tényleg támad olyan gondolatunk, hogy a pohárra is papucsot kellene adni, ne égesse már az ő talpát se kibetonozott part.


Kártya

A papucs mellé bedobhatunk a bőröndbe egy pakli kártyát is, hogy ha esik az eső, akkor is legyen mivel elütni az időt. Ha erről mégis megfeledkeznénk, akkor legyünk nagyon résen, mert nyáron, esőben, pakli kártya nélkül ki vagyunk téve annak a veszélynek, amelytől anyukánk mindig nagy igyekezettel óvott bennünket.


Manikűrkészlet

Ez az a tárgy, amely szintén semmiképpen nem maradhat ki a pakolásnál, ha egynél több napra elhagyjuk a várost. Az egész nyaralást tönkreteheti egy beszakadt köröm vagy egy begyulladt körömágy. Nem utolsó szempont, hogy bőröndellenőrzéskor eszünkbe juthat róla, hogy a papucsot kifelejtettük, a papucsról pedig az, hogy a manikűrkészletet.

http://www.bridesonlinestore.com

További cikkeink a témában:
Szexi és sokoldalú: a szandál »
5 megbotránkoztató dolog a nyári divatban »
Színes cipők nyomában »
Ti írtátok – fórumajánló:
Havainas papucs »
Papucs »
Vékony, könnyű papucs »
Lap.hu:
Papucs.lap.hu »
Cipő.lap.hu »
Divat.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top