nlc.hu
Öltözködjünk
4 vállalhatatlan és 4 káprázatos estélyi a Golden Globe-on

4 vállalhatatlan és 4 káprázatos estélyi a Golden Globe-on

Idén 66. alkalommal adták át az Oscar előfutárát, az Arany Glóbusz-díjat. A báli szezon kezdetén izgalommal merülünk el a lágyan omló anyaghullámok, a habos ruhaköltemények, a színek és sziluettek forgatagában. Persze a sztárok között is van olyan, akiről nem kell példát venni.

 Ők vajon mit gondoltak?

Ami egyszer sikerült, nem biztos, hogy másodjára is fog: Jennifer Lopez „alig valami” Versace estélyije egy felmérés szerint a legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhák között szerepel. Az idei Golden Globe-gálára a kétgyerekes anyuka mintha visszaváltozott volna J.Lóvá, és a stílus helyett a csillogás, a pompa és az aranyszínű Marchesa bársonyruha mellett döntött. Nem vagyunk elragadtatva.

Ugyanígy mintha Drew Barrymore is visszament volna az időben. A Galliano ruha ellen nincs ugyan semmi kifogásunk, az elszabadult tupírfésűre azonban nincs mentség! Az egyesek szerint Marilyn Monroe-t idéző frizura ügyetlen kezű fodrászra, a halovány rózsaszín rúzs pedig rossz sminkesre utal. Majd az Oscaron, kedves Drew!

 
Bár Heidi Klum jártas a kifutók világában, ez alkalommal ő is melléfogott ezzel a James Galanos vintage koktélruhával. Felbecsülhetetlen régi darabok ide vagy oda, a fényképek alapján azt gyanítjuk, a ruha viaszosvászonból készült. Az összképen csak tovább ront az ormótlan gladiátorszandál.

 
Akiről mégis a legtöbbet beszéltek, az Renée Zellweger volt, aki Carolina Herrera 2009-es őszi kollekciójából választott magának… rosszul. A fekete, felül átlátszó muszlinból készült ruha nemcsak Addams Family-s külsőt kölcsönzött a színésznőnek, de a bodorított, feltűzött frizura öregecskévé tette a színésznőt. Nem ártana, ha valaki portalanítaná Renée ízlését (is)!

 

 És akik tudják, mi a dörgés

 
Christina Applegate
-ről senki nem mondaná meg, milyen nehéz éven van túl. A színésznő egyenesen ragyogott üdítő, sárga Cavalli ruhájában, ami könnyed tavaszi felfrissülést hozott a testszínű ruhák tengerében. Ez utóbbi volt ugyanis a legkedveltebb szín a gálán.

 
Míg Demi Moore követte a testszínű trendet, addig lánya, Rumer Willis a dögös lilára szavazott, és milyen jól tette! A fiatal színésznő bőréhez és hajához passzoló sötétlila árnyalat, a sötét körmök és a fekete öv friss, fiatalos, mégis elegáns megjelenést kölcsönöztek neki. Egyedül a dekoltázzsal nem vagyunk kibékülve.

Kate Beckinsale úgy gondolta, a pletykarovat helyett a magazinok divattal foglalkozó lapjaira szeretne inkább kerülni. A színésznő ismét kivívta csodálatunkat ezzel a mérhetetlenül elegáns, egyben finoman játékos, kála ihlette hófehér estélyivel. A hatalmas fülbevalók csak tovább színesítették a megjelenését.

Aki viszont ténylegesen is színesbe öltözött, az Cameron Diaz volt. Tény, hogy a színésznőtől láttunk már érdekesebb viseleteket. Az életigenlő, rafinált Chanel ruhával, lenőtt hajával, bolondos kiegészítőivel viszont iskolapéldája volt annak, hogyan lehet lazán, de nem megbotránkoztatóan venni a vörös szőnyeges kűrt.

 

Még több divat:
A szezon 10 legszebb csizmája »
Nagy tavaszi divatelőzetes »
A legtrendibb sztártestvérek »
Fórumajánló:
Trend, divat, sztár »
Legszebb sztárok »
Estélyi ruha!?! »
Tipp:
Hollywood.lap.hu »
Divat.lap.hu »
Sztár.lap.hu »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top