Öltözködjünk

Újabb hollywoodi színésznő rukkolt elő parfümjével

Halle Berry, az Oscar-díjas amerikai színésznő büszke lehet, hiszen idén márciusban a piacokra kerül a nevével fémjelzett új illat.

Ezzel a 42 esztendős Halle Berry olyan hírességek táborához csatlakozik, mint Celine Dion vagy Sarah Jessica Parker, akiknek a parfümvilágban aratott sikereik sem elhanyagolhatók. A színésznő tavaly márciusban kötött szerződést a kozmetikai nagyhatalomnak számító Coty céggel, amely hamarosan a piacra dobja a Halle by Halle Berry elnevezésű illatkreációt. A parfümrajongónak számító színésznő már egy éve azon van, hogy olyan parfümöt hozzon létre, amely tökéletesen tükrözi a személyiségét. Halle elárulta, hogy a parfüm az ő ötletein alapul. A parfüm a tömjénnek és egy afrikai fűszernövénynek köszönheti fűszeres alapjegyét. A szantálfa az, amelyik az egészet áthatja és finommá varázsolja. Az illat összességében nagyon érzéki és természetes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top