Öltözködjünk

A hét 3 legrémesebb sztárszerelése

A héten is voltak olyan hírességek, akik kitettek magukért és sikerült a gardróbjuk legrosszabb darabját magukra kapni.

Tori Spelling a megjegyezhetetlen nevű Third Annual Much Love Animal Rescue Bow Wow Wow Hollywood Party-ra öltötte magára ezt a koktélruhának álcázott szaténágyneműt. A szabás formátlanná teszi, a mellcsúcsai által tartott nyaklánc pedig több mint furcsa. Ha egyszer csak megtalálja Tori Spelling is a tökéletes ruhát, arról szólni fogunk.

A hét 3 legrémesebb sztárszerelése

 

Kylie Minogue épp londoni otthonát hagyja el, amelyben feltételezésünk szerint nincs egész alakos tükör, különben sírva fordult volna vissza átöltözni. Tény, hogy Kylie kinőtt a popsimutogató diszkólány szerepből, de a maradék színpadi dögösséget nem kellene szögre akasztania a hétköznapokon. Sajnos, az énekesnő ragyogó mosolya sem lendít az öregecske összeállításon.

A hét 3 legrémesebb sztárszerelése

 

Sandra Bullock az All About Steve című film los angelesi premierjén viselte ezt a 2009-es tavaszi kollekcióból való Lavin ruhát. A több színű és különböző anyagokból készült pánt nélküli koktélruhát viselt, amely önmagában teljesen oké. Viszont a hozzá választott bokacsizmában a színésznő lábai rövidnek és vaskosnak tűnnek. A szélfutta haj pedig túl egyszóval fésületlen ehhez az összeállításhoz.

A hét 3 legrémesebb sztárszerelése

Ha kíváncsi vagy, ki a hét legjobban öltözött sztárja, katt ide! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top