Öltözködjünk

5 ruha, amit nem bocsátunk meg Kate Middletonnak

Ritkán hibázik, de akkor viszont nem hagyhatjuk szó nélkül. Főleg azért nem, mert öltözködési stílusát nők ezrei tartják követendő példának.
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

Először is kezdjük azzal, hogy hálásak vagyunk Kate Middletonnak, ugyanis jelenleg ő azon hírességek egyike, aki képes elhitetni velünk, hogy mi is lehetünk olyan elegánsak, mint akárki más a címlapokról. Ruháinak egy része is arról tesz tanúbizonyságot, hogy nemcsak a nagy divatházak haute couture kollekcióiból lehet igényes darabokat kiválasztani. Azonban csakúgy, mint a szomszéd Zsuzsi vagy mi magunk, ő is hibázik, azt pedig nem akarjuk szó nélkül hagyni.

1. Testszínű harisnya

Ha harisnya, akkor legyen színes. A testszínű csillogós darabok, amelyek Kate kedvencei, nagyjából a 90-es évek elején voltak divatban, azóta csak ballagáskor vagy iskolai ünnepélyen megengedettek. Arról megoszlanak a vélemények, hogy vajon a protokoll miatt kötelező a lábra húzott csillogó nejlontasak, vagy csupán a hercegnő favorizálja. Egy biztos, nyári ruhával kimondottan rossz párosítás. Nekünk jobban bejönne meztelen lábbal, és valószínűleg 2011-ben már a királynő se rohanna falnak tőle.

2. Cowboykalap

Azt értjük, hogy Kate szerette volna lenyűgözni a kanadaiakat, meg az is tiszta sor, hogy egy rodeóra nem muszáj kiskosztümben menni, de a cowboykalappal nem igazán tudunk megbarátkozni. Nem előnyös, nem divatos, ráadásul utoljára Samantha Ewing viselt hasonló darabot a Dallasban. Ami ugyebár nem tegnap volt. 

5 ruha, amit nem bocsájtunk meg Kate Middletonnak

3. Testszínű cipő

Kate Middletonnak hosszú, vékony, formás lábai vannak. Bátran felvehetne akármilyen cipőt. Kiemelhetné a bokáját pántos darabokkal, hordhatna színes, feltűnő fazonokat. Ehelyett testszínű cipőt választ kerek orral, ami tipikusan azoknak előnyös, akiknek széles a lábfejük és nem elég hosszú a lábuk. Kicsit unalmas megoldás egy olyan nőtől, akinek láthatóan teljesen rendben van az ízlése.

Fotó: .shoe-tease.com
Fotó: .shoe-tease.com

4. Flitteres felsőrész

Ez a szett több sebből is vérzik. Először is ott van a már sokat emlegetett testszínű harisnya (mondjuk legalább nem konyakszínű és krepp), de ami még ennél is rosszabb, az a flitteres felsőrész. Ez már sajnos azt a határt súrolja, amit még a buli kedvéért sem veszünk fel. Na és persze ott van a szaténnadrág, ami az ABBA-val együtt ment ki a divatból.

5 ruha, amit nem bocsájtunk meg Kate Middletonnak

5. Telitalpas cipő

A cipővel semmi bajunk, a telitalpú szandálok kényelmesek, akár egész napra is. Elegáns darabokhoz azonban nem valók. A fonott talp sportos jelleget kölcsönöz a lábbelinek, ezért farmerhez vagy laza szoknyához tudnánk elképzeli – ahogy egyébként Kate már hordta is –, de testszínű harisnyával és elegáns ruhával nem párosítanánk.

Fotó: .shoe-tease.com
Fotó: .shoe-tease.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top