Öltözködjünk

Stílustanácsadás ajándékba a WAMP-on

Most vasárnapi meglepetés vár azokra az olvasókra, akik kattintanak és kinyomtatják a cikk alján található kupont. Ezek után pedig csak annyi feladat, hogy látogass el a soron következő WAMP-ra.

Stílustanácsadás ajándékba a WAMP-onImádod a régi holmikat? Egészen kicsi korod óta szeretsz turkálni anyukád és nagymamád szekrényében? Akkor a vintage stílust neked találták ki. Itt nincsenek szabályok, minden jöhet ami egyedi és régi, persze egy-két praktikus tippet azért érdemes megfontolnod, ha igazán önmagadénak szeretnéd érezni a stílust. Most vasárnap mindent megtudhatsz a kimondhatatlan nevű (ejtsd: vintidzs) irányzatról, ha kilátogatsz a WAMP-ra.

Különleges pezsgéssel és tárgyakkal csábít a november 11-ei WAMP Vintage a Millenáris Fogadóban, ahol a divatfanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődők mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi dizájntárgyak közül válogathatnak.

Igazi stíluskavalkáddal vár majd a Szputnyik és a Retrock, a Cydonia Vintage Londonból származó extrém ruhákkal készül, a Katika Vintage az 50-es, 60-as, 70-es évek divatjából nyújt ízelítőt, a Lovebug pedig egyedi válogatású öltözékek mellett néhány különleges használati tárgyat is bemutat  majd. A kínálatot két kalapkészítő is színesíti, Schilling Kolos extrém fejdíszei és Bara Marianne elegáns, egyedi és kis szériás darabja egyaránt letűnt korokat idéznek meg.

Stílustanácsadás ajándékba a WAMP-on

Akik az otthonukban látnának szívesen a vintage tárgyakat, azok biztosan értékelik majd a Vintage Bazaar shabby, rusztikus és újrahasznosított bútorait, kiegészítőit és az MLAMP régi tárgyak felhasználásával készülő lámpáit. A 60-as és 70-es évek hatalmas népszerűségnek örvendő bútorait és más dizájnremekeit Lukovics Attila gyűjtő hozza majd el. A Möbelkunst különleges porcelánokkal, az Alphabetika pedig vintage betűkkel jelentkezik. Az esküvők és más rendezvények specialistája, a mimi/events with love egy vintage hangulatú nappalit varázsol a WAMP területére, ahol a vállalkozó kedvűek saját vintage hajkoszorút is készíthetnek.

Most pedig jöjjön a kupon!

Stílustanácsadás ajándékba a WAMP-on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top