Öltözködjünk

Visszatér a kertésznadrág

A divatipar idén feltámasztja minden idők egyik legnőietlenebb ruhadarabját.

Slampos, bumfordi és meglehetősen infantilis holmi, ám a mérvadó nemzetközi divatmagazinok – többek között a Vogue – előrejelzései szerint 2013-ban bizony visszatér a divatba a farmer kertésznadrág.

A celebek már hordják
A celebek így hordják

Többek között Heidi Klum szupermodell, Katie Holmes, illetve a brit divatszerkesztő és médiaszemélyiség, Alexa Chung is bevállalta az elmúlt hónapokban a kertésznadrágot, de a street style blogokban is egyre többször felbukkan mostanában.

A ruhadarab, mely utoljára a nyolcvanas években volt igazán menő, rengeteg tömegmárka idei tavaszi–nyári kollekciójában szerepel, így legfeljebb a kollektív jó ízlés menthet meg minket attól, hogy elterjedjen újra, de tartunk tőle, hogy nem ússzuk meg…

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top