Öltözködjünk

Exkluzív interjú Palvin Barbarával

Barbara idén már másodjára szerepel a magyar Cosmopolitan címlapján, nem véletlenül: a legnagyobb nemzetközi divatmárkák arca, végigvonult a Victoria's Secret kifutóján, és ő a L'Oréal Paris szépségnagykövete. Mindig van miről beszélgetni vele...

Exkluzív interjú Palvin Barbarával– A legtöbben úgy gondolják, hogy irigylésre méltó az életed. Ez valóban így van? Rengeteget utazol, sztárok között vagy, fényűzoő partikon veszel részt, ez mind-mind nagyon vonzó. De ezt megélni is olyan jó, mint ahogy hangzik?

– Nem szeretném, hogy bárki is irigykedjen rám, viszont sokszor én sem hiszem el, hogy mindez velem történik! Hogy olyan tehetséges emberek között lehetek, mint például a Golden Globe-on voltam: beszélgetni Steven Spielberggel vagy Leonardo DiCaprióval, és hogy csodálatos helyekre juthatok el… elképesztően hálás vagyok a sorsnak! A rossz oldala viszont ennek az egésznek, hogy távol vagy a családodtól és azoktól, akiket szeretsz. Vagy nem tudsz randizni a barátoddal. És persze nem változtathatok drasztikusan a külsőmön sem, például nagyon szeretném levágatni a hajam, de ezt nem lehet, mert benne van a szerződésemben. De mindez megéri, mert egyszerűen imádom!

– Mi az önbizalomtipped, amit olyan stresszes helyzetekben mantrázol, amikor például a vörös szőnyegen kell vonulnod, vagy bemutatnak egy híres rendezőnek?

– Folyton azt mondogatom magamban, hogy ugyanolyan emberek vagyunk, ők is ott kezdték, ahol én. Egyszer ők is először mentek a Golden Globe-ra, mindenkinek van egy „első”. Ráadásul senki sem csak magának köszönheti, hogy ott van, ahol, ezek mind csapatmunka eredményei. És mindig próbálok úgy mozogni, mintha egy lennék közülük. Viccesen az a jelszó: add elő, hogy híresebb vagy, mint ők! Például amikor Leonardo DiCaprióval találkoztunk, és nagyon akartam vele közös fotót, megkértem az egyik srácot, hogy menjen oda hozzá és kérdezze meg. Ez meg is történt, a fiú odahívott, és azt mondta: „Barbara nagyon szeretne veled egy képet!” Mire én: „Nem, nem, én azt hittem, te akarsz velem!” Próbálom mindig viccel oldani a helyzeteket.

– Van benned drukk ilyen helyzetekben?

– Változó. Például a Victoria’s Secret show-n, ahol ott volt Miranda Kerr és Adriana Lima is, egyáltalán nem izgultam, hiszen sokat találkoztam már velük. Ráadásul reggel kilencre kellett menni, és délután négykor kezdődött a bemutató. A hajam és a sminkem elkészült két óra alatt, és utána csak ültem és vártam. Egy órát izgultam, de délután négykor már annyira elfáradtam ebben, hogy alig vártam a kezdést. Amikor pedig kiértem a kifutóra, az emberek, a fények, a zene teljesen feloldottak. Az egész olyan volt, mint egy nagy buli!

Nézd meg hogy festett Barbi egy korábbi címlapon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top