Öltözködjünk

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

Néhány kiegészítő lecserélésével az aktuális szezon divatjához alakíthatod a megjelenésedet. Mutatjuk, hogy idén ősszel mit, mire cserélj!

Cuki helyett punk

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A hosszú, vékony nyakláncon lógó, állatfigurás medálok kétségkívül cukik, szerettük is őket, azonban idén őszre ettől még kimentek a divatból. Helyettük a rövid, széles, legkevésbé sem cuki, viszont a feltűnőnél is feltűnőbb, punk stílusú nyakláncok a menők.

Toll helyett fülgyűrű

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A tollas fülbevaló egyértelműen az elmúlt szezonok legnépszerűbb divatékszereihez tartozott, azonban érdemes tudni, hogy „hivatalosan” már véget ért. A fülek idei „kötelező” dísze a fülgyűrű, sima, fityegős és láncos verziókban egyaránt.  

Alsó helyett középső

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

 

A hangsúlyos, természetes(nek látszó) kővel díszített gyűrűk egy időre az ékszeresdobozban maradhatnak. Jelenleg ugyanis az úgynevezett midigyűrű, vagyis a finomabb vonalú, kő nélküli gyűrű a divat, melynek sajátossága, hogy a középső vagy a felső ujjpercen kell viselni. Ezekből hordhatunk egyet vagy többet, de akár kombinálhatjuk – stílusban, színben hasonló – alsó ujjpercen viselhető gyűrűkkel is.

Törzsi helyett kockás 

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A törzsi motívumokkal díszített sálkendő nagy kedvenc volt tavasszal, az őszbe azonban nem jött  velünk. A szezon legtrendibb mintája, a kockás, ugyanis a sálkendőkön is átvette az uralmat. Ha felveszel egy ilyen vagy ehhez hasonló, kockás sálkendőt akár egy fekete vagy fekete-fehér, basic darabokból álló összeállításhoz, az egész szetted máris szupertrendinek fog tűnni.

Szőnyeg helyett steppelt

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A tavalyi őszi–téli szezon egyik alap táskatrendje a szőnyegtáska volt, mely azonban nem volt annyira vonzó, hogy tömegesen elterjedjen. Erre egyelőre nem is lesz alkalom, ugyanis a szőnyegtáskák szinte teljesen eltűntek az idei kollekciókból. Az aktuális szezon legdivatosabbja a láncos, steppelt táska, méghozzá nem csupán a Chanel eredetijét koppintó változatokban.

Gumi helyett bőr és fém

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A gumiból készült, elöl hangsúlyos csattal záródó, széles öveket erre a szezonra elfelejthetjük, ugyanis most a bőr- és műbőr övek divatosak, melyeket fémes rátétek, például szegecsek, láncok díszítenek. A vékony, közepes és széles modellek egyaránt mennek, a lehető legtrendibb viszont az a fazon – lásd a jobb oldali képen –, amikor egy széles övet elöl vékonyabb pánt vagy pántok fognak össze.

Virágos helyett kockás

 

A legtrendibb és legcikibb őszi kiegészítők

 

A mintás harisnyanadrágok ezen az őszön is divatosak, viszont a tavalyi-tavalyelőtti őszi–téli szezon kissé giccses virágmintáitól elbúcsúzunk, ugyanis idén a kockás minta a harisnyákon is hódít. Ezen belül szinte bármi belefér: a képen látható szabálytalan kockáktól a klasszikus skót kockákig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top