Öltözködjünk

15 tuti őszi-téli öltözék magyar tervezőktől

Hazai divattervezők aktuális kollekcióiból válogattuk ki a szerintünk legmutatósabb szetteket.

Variációk szürkére

 

 Annaeva Nubu

  Annaeva                                                                        Nubu 

 

A magyar divattervezők egyik kedvenc színe továbbra is a szürke, ami nem baj, ha képesek bravúrosan használni, és nem nézünk ki úgy tőle, mint a szomszéd néni a kis Józsi esküvőjén, szigorúan galambszürkében. Az Annaeva duó és a Nubu esetében ez abszolúte teljesül: a geometrikus vonalak síkban és térben egyszerre adnak a szürkének súlyt és könnyedséget.

Világosság

 

 Je Suis Belle Iner

Je Suis Belle                                                                   Iner 

 

A világos árnyalatok idén az őszi-téli hónapok divatjába is elkísértek bennünket. A hazai felhozatalból a Je Suis Belle Star Trek-ihletésű modellje és az Iner nyulas ruhája a két aktuális kedvencünk.

Színesben

 

 Use Unused Daige Tomcsányi Dóri

   Use Unused                                        Daige                                         Tomcsányi Dóri  

 

Aki a hideg hónapokban sem hajlandó lemondani az élénk színek viseléséről, annak a gardróbjába a Use Unused, a Daige és Tomcsányi Dóri kreációi kívánkoznak. Persze nyilván nem csupasz combokkal hordjuk majd, mint a divatfotókon.

Szoknya-pulcsi

 

 Artista Daige Zagabo

  Artista                                              Daige                                             Zagabo 

 

A szezon egyik meghatározó divatja, a szoknya-pulóver párosítás több magyar tervező kollekciójában is megmutatja magát. Az Artista, a Daige és a Zagabo más-más megközelítésben, viszont egyaránt meglepően, ugyanakkor működőképesen értelmezte a trendet. 

Kosztümös

 

 Elysian Mileji Claudia

Elysian                                                                    Mileji Claudia

 

Irodába, de akár egy színházi előadásra is felvennénk az Elysian bézs nadrágkosztümös szettjét. Mileji Claudia kreációját szintén, de azért vennénk alá egy topot vagy blúzt.

Kabátos

 

 Nanushka Wildpastel Konsánszky Dóra

  Nanushka                                       Wildpastel                            Konsánszky Dóra 

Megoszlanak a vélemények arról, hogy öltözködés szempontjából a legjobb vagy a legrosszabb dolog az őszi-téli időszakban az, hogy kabátot is kell hordani. Mindenesetre a magyar tervezők kollekcióiban jócskán akadnak vonzó kabátok. Nekünk idén ez a három tetszett meg a leginkább: Nanushkáé főképp a színárnyalata, a Wildpastelé a szabása, míg Konsánszky Dóráé elsősorban a textúrái miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top