Öltözködjünk

Elképesztő: aláírást gyűjtenek Beyoncé gyermekének hajvágásáért

Egyre nagyobb a harc Beyoncé, pontosabban kislánya feje fölött.

Azt nem pontosan értjük, miért is veszi ennyire szívére bárki, hogy hogyan néz ki valaki más gyermeke, de úgy látszik, vannak, akik küldetést látnak Blue Ivy hajvágásában. A növekvő balhé kirobbantója ugyanis nem más, mint Beyoncé kislányának frizurája. Pontosabban annak nemléte. Sokakat szemlátomást végtelenül zavar, hogy szokatlanul természetesen hagyták Beyoncéék a kislány haját, ezt a háborgást pedig most már egyre inkább szóvá is teszik.
Az egész ügy kipattantója egy Jasmine Toliver nevű nő, aki szerint megengedhetetlen, hogy egy sztár, aki saját hajára milliókat költ (havonta), az hagyja, hogy úgy nézzen ki a saját lánya, mint egy “birka”, aki még sosem látott ollót születése óta.
Már csaknem négyezer aláírója van egyébként a kezdeményezésnek, hogy ezt a borzalmas és tarthatatlan állapotot megszüntessék, fittyet hányva egyébként arra, amit ellentáboruk egyre hangosabban mond: nevezetesen, hogy Blue Ivy Beyoncé gyermeke, s a szüleinek joguk van eldönteni, hogy milyen frizurát választanak neki és miért – tehát senkinek semmi joga ahhoz, hogy ebbe beleszóljon.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top