Öltözködjünk

Melania Trumpot a hurrikán idején is csak a divatozás érdekli

Komoly felzúdulást váltott ki Melania Trump tegnapi cipőválasztása.

Donald és Melania Trump kedden a Harvey hurrikán sújtotta Texasba repültek. Melania pedig vélhetőleg úgy gondolta, hogy egy first lady természeti csapás idején is first lady, így elegáns fekete pulóveréhez és élére vasalt nadrágjához egy kígyóbőr tűsarkút húzott fel. Annak érdekében azonban, hogy azért az alkalomhoz is passzoljon az öltözéke, felvett mindehhez egy katonazöld bomberdzsekit és egy pilótaszemüveget, mintha legalábbis saját kezűleg készülne Texasba vezetni az elnöki különgépet.

Így indult el Texasba Donald és Melania Trump
Fotó: GettyImages

Ahogy nyilvánosságra kerültek az első fotók a Fehér Házból távozó elnöki párról, rögvest komoly indulatokat kavart Melania Trump cipőválasztása, hiszen nemcsak hogy nem volt épp praktikus, de meglehetősen érzéketlennek is tűnt, amikor olyan emberekkel megy találkozni, akik épp elvesztették az otthonukat. Mint azt valaki a Twitteren nagyon találóan megjegyezte, olyan gesztus volt ez, mintha legalábbis bonbont és parfümöt vitt volna az árvízkárosultaknak.

A first lady út közben valószínűleg csekkolhatta a közösségi oldalakat, ugyanis mire az elnöki pár gépe landolt Texasban, részben átöltözött: fehér, lapos sportcipőt húzott és egy ahhoz illő fehér széldzsekit, valamint haját is copfba fogta.

Harper’s Bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top