Öltözködjünk

Hajléktalan volt, most befutott modell lett a helyes fiúból

John Economou élete egy csapásra megváltozott. A fiú hajléktalanként élt a tengerparton, amikor felfedezték.

John Economou Los Angelesben a tengerparton élt, és egy véletlennek köszönheti, hogy felfedezték. Egy napon Gigi Hadid és Kendall Jenner modell kiszúrta az otthontalan srácot, aki pont azon a tengerparton lógott, ahol a lányokat fotózták.

Hajéktalan volt, most befutott modell lett a helyes srácból

“Először nem is tudtam, hogy miért van ekkora felhajtás a tengerparton. Két lány piknikezett, néhány biztonsági ember vette őket körül. A sirályok túl közel jöttek hozzájuk, és ott nyüzsögtek. Én csak elkezdtem a madarakat hessegetni, erre az egyik lány azt mondta, hogy aranyos vagyok, és én csak utána jöttem rá, hogy kivel beszélek. Nem ismertem fel először őt” – mesélte John a Daily Mailnek.

Hajéktalan volt, most befutott modell lett a helyes srácból

A tengerpartos eset óta a fiúnak sok modellfelkérése van, a Two Managent modellcég foglalkoztatja, így John már megteheti, hogy ne az utcán és a tengerparton éljen, hanem keresetéből albérletet tartson fenn. Ez ám az igazi tündérmese!

Még több hajléktalanból lett sikeres ember története az NLCafén:

forrás: Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top