Öltözködjünk

Szuperszexi anyuka fotója kavart vihart a neten

Jenna Dewan Tatum táncos-színésznő szexi képeket posztolt magáról az Instagramon. Tettét nem mindenki díjazta.

A nő, aki amúgy Channing Tatum színész felesége, azzal bosszantotta fel az internet népét már másodjára, hogy anya létére szexi fotót rakott ki magáról az Instagramjára. Nem pontosan értjük, mi ezzel a probléma, valószínűleg sokan inkább csak irigyek a kommentelők között, hogy Dewan ennyire jól néz ki.

Az első, a kommentelők egy része szerint felháborító kép                        Forrás: Instagram/ jennadewan

 

Forrás: Instagram/ jennadewan

A párnak van egy 4 éves kislánya, Everly, ez ütötte ki a biztosítékot jó pár embernél, mert mégiscsak milyen dolog ilyen ledéren pózolni, ha gyereket szültünk? 

A nő legújabban posztolt fotója alá olyan kommentek érkeztek, miszerint Dewan elsősorban anya, ezért nem helyénvalók az ilyen képek. Volt, aki odáig ment, hogy megkérdezte, engedélyezte-e a férj, hogy Dewan felrakja ezt a fotót. A nő válaszposztjában azt írta, a fotókkal csak Jennifer Lopezt akarta dicsérni, ő tervezte ugyanis a képen látható csizmát.

Sajnáljuk, hogy itt tartunk még mindig, mi csak biztatni tudjuk Jennát és az összes anyukát, hogy bátran rakjanak csak fel minden fotót magukról, amit meg szeretnének osztani a többi emberrel!

Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top